Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 lütfen bana yardım edin çektigim bi video ya müzik ekleyip sonrada bunu sıkıştırmam gerek :) bunları yapabilicegim bi program söyleyebilirmisiniz o kadar araştırdım dogru düzgün bi program bulamadım 2,3 tane saglam program lazım[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Moivemaker'la müzik koyabilirsin videoya.[signature][hline]rtc
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 video nun görüntü kalitesini çok bozuyo movie makerda denedim çok kötü :([signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 virtual dub sourceforgedan çekebilirsin sorada bi rar çakarsın olur
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Windows movie maker[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Eğer tüm videoya müzik yerleştireceksen yani RAD Tools sanırım o işi yapıyor.[signature][hline]rtc
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hatta RAD Tools.exe :)[signature][hline]rtc
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 herkeze tşkr ederim deniycem inş. güzel olur :)[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Adobe premiere yi Dene derim[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Öne çıkan mesajlar