Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I'm with her a.k.a aslında hepimiz süperstarlarla beraber olabiliriz ilüzyonu!

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Comedymax'de rastlaştım da bu diziyle. Bir sit-com'dan bu kadar tiksinebileceğimi hiç düşünmemiştim açıkçası. Yeni bir boyut kattı olaya yani.
Şimdi dizinin yayınlanmasından Comedymax'i veya digiturk'ü sorumlu tutacak değilim, adamlar izlenen şeyi koymakla yükümlüler medya kurumu olarak, eleştirmek istediğim ve beni tiksindiren nokta "halkın ilgisini çeken şey"in ne olduğu. Hayır, düzeltiyorum, halkın ilginisi çeken şey de değil, sinirimi bozan, bu kadar basit ve ucuz marketing yöntemleriyle bu kadar basit bir sit-com dizisinin muhtemelen milyonlarca izlenmiş olması.
Dizimizin konusu, lise öğretmeni abimiz kazara bir film yıldızıyla tanışıyor sonra bunlar çıkmaya başlıyorlar. Çıktıkları sürece film yıldızının şatafatlı hayatı ve okul öğretmeninin basit hayatının uyum sağlama sürecini anlatıyor.
Bunun bir alt katmanında yatan olay nedir? Bakın hepimiz süperstarlarla çıkabiliriz, işte lise öğretmeni çıkıyor, hayal etsenize siz de böyle olabilirsiniz, evet evet süperstarlar modeller mankenler size çok yakınlar, dokunabilirsiniz onlara izlenimi vermek ve bu "hoş" duygunun etkisine kaptırıp insanları diziyi izletmek.
İnsanlar hala böyle uyuyor mu ya? Midem bulandı diziyi izlerken, öyle ki bir yandan süperstarların "süperliklerini" yüceltirken (yarınki emmyye ne giysem şekerim bunu mu şunu mu limo kapıda mı ayayay sohbetleri) bir yandan da süperstarları erişilebilir gösterme çabaları (her bölümün son noktasında "duygusal" bir an yaşıyoruz ve süperstarımız nasıl normal bir erkekle olmaktan mutlu olduğunu dile getiriyor), bilmiyorum var mı diziyi aranızda izleyen ancak gerçekten tiksindim yani.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar bunu seyreder inanırlarmı bilmem ama kesin satın alırlar inana masalar bile mutlu olurlar böyle bu tip şeyleri seyrettikleri zaman aptal bir mutluluk hissi çöker üzerlerine o duyduylada yaşar giderler koyun koyun[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...