SAMETS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Warrior charım lv 30'a gelince birden whirlwind axe heyecanı başladı.Şu anki kullandığım baltanın dps'i 19 whirlwind'in ki 35 yani inanılmaz bir fark var.Bende bu silahı beklediğim için hiç para harcamak istemedim.Fakat galiba bu lvl da imkansız bu questi yapmam.Ne gibi öneriler de bulunursunuz.Bir an önce bu baltayı alıp bg'ye girip rank 2 için kasmam lazım.Herkes lvl 60 bul çok kolay oluyor diyor.Tabi kolay olur da 60'lığı nerden bulucaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Sıra bekleyen AV sakinlerine sorabilirsin. /who alterac mountains 60 yaparak veya hillsbraddakilere tabi. Rahat 3-5 warriora yardım etmişimdir questte sıra beklerken. =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben biraz AV biraz Guildimin yardımıyla level 31de aldım. (Battlemace) Aşırı güçlü bir silah o level için. Level 40a anında vuruyorsun o silahla.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 questin sonunda lvl 40 bi elit var zaten yalan bi q o lvl'larda o hatta lvl 40 da bile öle ama işte adam bulup yapıcaksın aqkabinde cok super bi silah ww axe, istersen kasmayıp bonebiter'da edinebilirsin. Ama bence lvl 30 da ww axe butun warriorların yalaması gereken bişey[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ben level 31 miydim 32 miydim neydim o questi yaptığımda. guilddan biri yardım etti öyle yaptım.yardım alarak o questi bu levellarda yaparsan çok güçlü oluyo birden karakterin.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar