Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eğitimden manzatalar

cenin

Öne çıkan mesajlar

Bu konunun eğitim başlığıyla alakası yok çönkü insan davranışları üzerine

Öss bitti yerleştirilme geyikleri başladı burs alabilmen içinde bir sürü şart birsürü belge evrak...Geçen sene giren arkadaşlarıma filan soruyorum burs olayı nasıl siz naaptınız işte iki giyalog

cenin:Abi napacam ya offf bir yığın evrak var şart şurt var yok şu puan üstü yok bunun altı...
X:Be bursu ya lazım mı burs sana?
cenin:Abi yok yurttu yok yemekti ne kadar masraf oldu sen biliyormusun yani 3-5 bişi bile verseler iyi olur hem yemek bursu yurt bursları filanda vardır...
X:hmm.... Ozman git muhtardan fakir kağıdı al.
cenin:İyide böyle bir hakkım yok ki...
X:Tamam abi farketmez mesela babam hallediyo o işi yollasan babanı halleder.
cenin:Abi benden daha fazla bursa ihtiyacı olanlar var önlerine geçmek istemem.
X:Ya olum ne kadar insan alıyor bu şekilde senin önüne geçenler ne olacak!
cenin:O.o

bu da ayrı bir x kişisi ile geçen diyalog

X:naber abi?
cenin:Ya olm onbin tane form sen naapmıştın burs olayını girerken ben birsürü bursa başvurdum.
X:Vur abi vur hepsine vur.
cenin:nolyo lan?
X:Ben başvurmadım salaklık ettim herkes başvuruyo birinden biri mutlaka çıkıyo.
cenin:Hadi ya o kadar kolay mı birsürü bilgi istiyolar lan.
X:Olm onları doğru doldurmana gerek yok mesela gelirini düşük göster annenle babanıda ayrı göster hemen alırsın bursu kimse kontrol etmiyo zaten.

Bu aşağıdaki olayda misafirliğe gittiğimiz eski mesleği öğretmen olan ama çok uzun zamandır mütait olan bir adamın anısını anlatışı ben konuşma içinde değilim kenarda sıkılarak oturulorum muhabbeti dinliyorum mecburen...

X:O köyde öğretmenlik yaparken küçükte bir kız vardı hep sesiz sakin kenarda oturuyordu bende inadına onu kazanmaya çalışıyorum o zamanlar idealist öğretmenim ya...(bu kısım dalga geçilerek okunacak)

Bu olaylar bana üzücü geldi ve rahatsız etti anlatmam lazımdı ve anlattım.[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...