Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geleceğin Meslekleri

Adiemus

Öne çıkan mesajlar

Birkaç yıl sonra en gözde meslekler hangileri olur acaba. Şöyle çok para kazandıran falan. Biliyorum herkes sevdiği işi falan yapmalı ama para da lazım. Mesela ben üniversitede ilerde para getirebilecek bi bölüm okumak istiyorum, aynı zamanda hobi olarak programlamayla da ilgilenicem gibi. Yani diyorum üniversitede hangi bölümü okursak ilerde karlı çıkarız? Çok işgüzar adamım ben, evet.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal

[Bu mesaj Adiemus tarafından 14 July 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Elektrik-elektronik düşünüyorum ben ama acayip kasıyo diyolar üniversitede. O kadar kasılıp bir de iyi iş bulamamak bulsanda iyi para alamamak var sonunda. 3. sınıftan 4'e geçilmiyo diyodu bi abi. Eheh o da terk etmiş 3'te =P[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

Ya doktorlukta da çok uğraşıyosun. O kadar hasta ile uğraşıyosun, zaten hastanelerin hali ortada kimbilir günde kaç hasta bakıyodur bi doktor. Çok yorucu geliyo bana ama bi tanıdık var dişçi adam rizede bi ilçede açmış muayenehane şimdi jipi falan var bir sürü evi var adam saymakta zorlanıyodu. Bir de öyle küçük ilçelerde kolay isim yapıyosun millet direk falan doktora gidelim diyo. O da iyi aslında ama bana uymaz diye düşünüorum milletin ağzından dişlerini koparmak.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

mühendislik^mba rulz[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.

[Bu mesaj Jadelith tarafından 15 July 2003 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kenderleme, 15 July 2003 00:14 tarihinde demiş ki:
mühendisliği eğer gerçekten iyi bi üniversitede okursan yararlı olur sanırım gelecekte.. çünkü bu yıllarda mühendislik pek bi moda oldu..[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
Petek Dinçöz bir lamerdir mesela.

mühendisliği insanlar gün geçtikçe daha az seçiyor oluyorlar. babamların zamanından biliyorum. herkes mühendismiş. şimdi öle mi. pöh! :-P[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

pardon mühendis diyerek yanlış söylemişim.. bütün alanlarını bilmiyorum da (en azından benim çevremdeki kişilerde) bilgisayar veya elektronik mühendisliği isteyenler bol baya. baya ilgi gösteren var çevremde bu dallara[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
Petek Dinçöz bir lamerdir mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...