revhas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bir önerim olucak, artık itemlar ile birlikte character transfer mümkün olduğuna göre Eclipse dışında oynayan tüm arkadaşları Eclipse Serverına davet ediyorum :) not: en çok türk eclipse de olduğu için en uygunu eclipsede toplanmak heralde...[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Revhas and Stareus of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 para tuzagi bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 cidden nedne 50 doları sokağa atsınlarki ? yada enayi gibi kazıklansınlar ? adam oradan 2 3 komutla hallediyor onu parmak basma parası 50 dolar alıyor ....[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hepiniz infinitye gelin=) illa ısrar ediyorsan ver 50 dolar geleyim=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ztn jedi transfer etmedikten sora etmenin bi anlami yok ac char orda 2gunde full temp kasarsin 50-100dolar arasi bisi odiyecegine cebinde kalir ztn itemlerle transfer +20dolarmi ne manyakmisiniz yahu satin itemleri sora para transferi forumlarda, al sana belestten char transfer ettik lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Hll Be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar