vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Selamlar, Kaç gündür "yeni makine" diye dolaşıp durduğumuz "yeni makineye" geçebildik sonunda,bu bağlantı 33-50 ping arası geziyor ay sonunda değişebilir belki...IP : 212.174.113.110Port : 27888-v. Sunucu lokasyonu Izmir'dir...Data center hizmeti : [signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant[Bu mesaj vesmor tarafından 24 Ağustos 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj vesmor tarafından 14 Eylül 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 HOBA HOBA Yaşasın Vesmor.Olm bi ünlü oliyim Seni Sponsorum olarak alcam :-D[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 oh bea helesi! erutan ne ünlüsü lam? yoksa yoksa?? hayır olamas! :-o [signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? [Bu mesaj Grzly tarafından 23 Ağustos 2005 08:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 YEAHHANESSS !!! THX VES THX PATI THX TURKİYE !!! İŞTEEE İŞTEEEE *!coştu işte ne yaparsın...* ERUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gel ULAĞN ! SFA3 te gel İDİBİZ !!![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ADAAAAMMMM ADAMMMM İSTİYYOMMm!!! ADAM GETİRİN!! EAHHH EAHHHHHH!! HAR HAR HAR HAR!! Bushin misou renge!!!!!!!! akşam varya deli kapışcaz cemaat saat kaçta toplanalaım?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Sorj, 22 Ağustos 2005 21:09 tarihinde demiş ki: HOBA HOBA Yaşasın Vesmor.Olm bi ünlü oliyim Seni Sponsorum olarak alcam :-D abi ... osman abi kızma ama sponsor birine parası olmadığı için reklam karşılığı finansal yardım yapandır abi... e sen zengin olunca ne diye sponsor olarak alcan adamı sen adama sponsor olsana abi... *!Ah abi vurma...*[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 öheaha :D[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madduck Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya beyler açın şu serverıda oynayalım connecting diyo kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 acik zaten ben girip oynayabiliyorum?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya canlar bu hafta sonu bişiler yapsak?? olmasmı??[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 olur abi de şuan server gene hacılandı sanırım... girmeyi deniyorum gene ölü.[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hobaaaaarş[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Sorj, 22 Ağustos 2005 21:09 tarihinde demiş ki: HOBA HOBA Yaşasın Vesmor.Olm bi ünlü oliyim Seni Sponsorum olarak alcam :-D Erkek dansöz yapalım seni :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bi o eksikti. adamın olmadığı şey kalmadı :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar