Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hala infinityde oynayan türkler var mı?Ben geri döndüm de o yüzden merak ettim. Oyun içi nick Qwi Xux idi bu arada. Eclipse'e dönmeme kararım devam ediyor şu an.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 war nie olmasin :P eclipse gitcem diosan git tabii sora pisman olma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Kyleoth, 26 Ağustos 2005 02:47 tarihinde demiş ki: war nie olmasin :P eclipse gitcem diosan git tabii sora pisman olma nie bole diorum diosan cunku infinity soradan pisman olabilecegin turden bi server bence...tabii kisiden kisiye deyisir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 lol ben zaten oyunun ilk çıktığı günden beri oynuyorum ve infinity açıldıktan sonra hemen oraya geçtim çünkü eclipse iğrenç bir yer haline geldi..1 yıla yakın zamandır infinitydeyim ve çok memnunum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben 1.5yildir infinity deyim ama normal player lar gibi deil hardcore oynuoduk 24 saat falan bi sure sora pvp aramaktan bikiosun cunku yok su anda ztn noob lardan baska bisi bulamassin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 "nooblardan başka birini bulamazsın" bende diyorumki... "hepimiz bi zamanlar noobduk" dimi kyle? :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bu arada gayette bir sürü tanıdığım var eski ve kimse noob değil..[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 faction un ne? bu arada infinity nin kötü olduğu bi gerçek.. hem en boş server hemde eclipse/bria ile yarışacak kadar güçlü lag var noobluk (newbie yani!) meselesine girmemek lzm heryerde var SOE nin videolarda jedi duelleri, ekran görüntülerinde jedi lari çeşitli durumlarda göstermesi yeni oyuncu kitlesini acaip arttırıo.. eisleyde jedi lar gezemez bi hale geldi millet ha bire "meke me jedi" "how can i be jedi" "master i wanna be your padawan" falan filan dio.. oyuna bu yeni gelenler ilk 1 ay her ne kadar RP yapmaya çalışsa da ondan sonra "need to cap xp ffs" demeye başlıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 war hatta image makerim :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlperElendil Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Slm millet oyunda nasil ewlenilio???? yardimci olursaniz sevinirim :D[signature][hline] Al'per Elendil İnfinity Lvl 80 [Bu mesaj AlperElendil tarafından 31 Ağustos 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj AlperElendil tarafından 31 Ağustos 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: BullDoG, 30 Ağustos 2005 22:30 tarihinde demiş ki: war hatta image makerim :D nick ne[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyleoth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 2tane alyans yuzuk alion yanyana getirion charlari bi secenek cikio yuzuklerde basinca char comelip evlenme teklif edio diyeride kabul ederse evlenion ama bosu bosuna 1yuzuk slotu kaplio cikarirsanda bosanmis sayilio cok sacma bi ise de yaradigi yok ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben nişanlıyım valla=P düğün ykaında inşallah Nabooda yapılcak=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlperElendil Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Cok tessekkur ederim kyleoth... :D Naboo daki dugune ne cagirirsin artik bizi gilean =)[signature][hline]Al'per Elendil İnfinity Lvl 80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar