Wraith Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Arkaşalar, bana şu skill kasarken 8x8 in nasıl yağıldığını anlatır mısınız? ççok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 osi de kullanmak icin mi istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wraith Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yok, sadece çok merak ettim, bi arkadaştan duymuştum da. oyunu oynamıyorum, ama çok zevkli olduğunu duydum, başlıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 8x8i oyuna başlamadan anlamazsın zaten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya ben bi 8x8 yazip zimbalamistim yukari ama dusmus onu ariyorum buldugum zaman asicam tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bak şimdi 8x8 çalışan skillerde gemiyle bi yöne giderken gain aldığın zaman duruyosun sonra 8 kare geri gidiyosun orda bidaha skillini kullanıyosun gain gelirse tekrarlıyosun gelmezse geri gidip bu işlemi bütün yönlere doğru uygulayarak gain alacağın spotu buluyosun yada easyuo açıp gece yatıyosun o herşeyi senin yerine yapıyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wraith Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 çok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crossius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Easy UO kodlarini alabilirmiyim peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 www.easyuo.com burda var hepsi ama oside oynuyosan legal bişey değil haberin olsun yakalanırsan banlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar