hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 saat 2.30 ve ben patıde gereksız ıslerle ugrasıyorum yatmak ıcın can atmama rahmen su ekranın basından kalka mıyorum help me :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bir ok ve yay bulmaya ne dersin ? :)[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 haklısın gıdıp kendım barı yapıyım :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 vallah he 5.gun dolmak uzere haylen ayaktayim ne olacak bu halime mrk ediom[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Alis, 01 Eylül 2005 02:38 tarihinde demiş ki: vallah he 5.gun dolmak uzere haylen ayaktayim ne olacak bu halime mrk ediom gıt yat[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 5 gün kısa aralıklarla uyunaran sorun olmaz ama 6 gün hic uyumamak guclu bunyelerde ileride olusacak hastaliklara kapi acar. zayif bunyeler 6. gunun sonunda genellikle bayilir yada komaya girer, dikkat.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar