DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 lan al jileti kazı yaa bu kadar da kasma ayrıca uyarıyım bi çok kişi dalga geçer görünce özellikle ailen:)[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Freestylerdc, 28 Ağustos 2005 17:10 tarihinde demiş ki: pati kızlar nerdesiniiz burdayııız[signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Spor yaptıgın koçuna sorsana!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
awishforwingstha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 lan ona sorsakdicekki al jiletle direk.. zevkimizdenmi soruoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sakın makinayla alma... ağdayada dayanamazsın... tüy dökücü kremden başka çaren yok gibi:) git büyük marketlere al ordan ama 3 günde falan çıkmaya başlar.. sonra boş bi anında ve hazır olduğunda ağdayla aldırırsın[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 jilet mı yuhhhhhh[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yada epilasyon aleti al .:)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 jilet kullanma bence yani çok çok acil durumlar dışında jilet sakın kullanmayın...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
awishforwingstha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ivy once tuy dokcuu kremle dokup sonrada veet soguk agdayla kalanları alsam nasıl olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ii olur ama ağda sir olmasın yapışıo kalıo[signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Tüy dökücü krem al kutusu 3-4 milyon bizim arkadaş yapmıştı tamamen işe yarıyor[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 önce tüy dökücü kremle alırsan( yani düzgün almayı başarırsan) geriye bisey kalmaz... tüy dökücü denen şey jilet gibi ama jiletin aksine çıkanlar ilk hali gibi çıkıyor.. ağdaya dayanabilceğini sanmıyorum![signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya hocam ne sporu bu merak ettim? :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 siz nası dayanıosunuz tüyo verde o da dayansın:D.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Freestylerdc, 28 Ağustos 2005 03:45 tarihinde demiş ki: atletizm hentbol yüzme daha sayimmi? [signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben mutluyum :horace: ayrıca nasket oynarken fark ettim millet yaklaşamıo oralar kıllıyken :horace: ribandlar hep bende euheuheuhe!! :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ama o mutlu olduğun kıllar enerji yakıyor....[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya bunlar neden gerektirsin ki kılkları aaldırmayı? bizim arkadaşlar turnuvalarda utanmışlardı kllardan hp beraber aldılardı bakcaktaki çimleri, bi ben almadım resil oldular bütün liseye, kızlar az dalga geçmedi:horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: ivy, 28 Ağustos 2005 20:35 tarihinde demiş ki: ama o mutlu olduğun kıllar enerji yakıyor.... nickim gereği gıllı olmam lazum :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
awishforwingstha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 abi alıp almamak senin elinde ... ama hentbol oynuyorum cok arkadaş sormuş... kıllar hem bacagındaki kaslanmayı yaaşlatıyor hemde enerjini alıyo omrunu yiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: DeathLord, 28 Ağustos 2005 18:17 tarihinde demiş ki: lan al jileti kazı yaa bu kadar da kasma ayrıca uyarıyım bi çok kişi dalga geçer görünce özellikle ailen:) jilet? kesinlikle yanlış seçim[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ya git o zaman diger arkadaşlarına danış senden daha önceden de alanlara onlar sana adam gibi cevap vereceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 dalamardl snn sorunun ne ... yazdıgın cevaplara bak ... yardım etmiceksende etme ... kmsenin seni zorladıgı yok[signature][hline]Stifler is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eğer tüylerinin kökleri kalınsa tüydökücüler pek işine yaramaz.hele veet falan hiç deneme.sen bilen birine ağda yaptır bence biraz bağırırsın falan ama bilen biri yaparsa çok kısa zamanda hepsi yok olur=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 slm bu arada bu accı kardeşime açtım haberiniz olsn ben freestylerdc en son o girdi smdi cıkamadım.. abi bende işte koku kalın oldugu için once veet tuy dokucuyle dokup üstüne bide veet soguk agdayla cekicem ... boyle biter gibi sorunum .. herkes farklı bişey diyo cozemiyom[signature][hline]Stifler is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar