Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardıımmmmm

awishforwingstha

Öne çıkan mesajlar

sakın makinayla alma...
ağdayada dayanamazsın...

tüy dökücü kremden başka çaren yok gibi:)
git büyük marketlere al ordan ama 3 günde falan çıkmaya başlar..

sonra boş bi anında ve hazır olduğunda ağdayla aldırırsın[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

önce tüy dökücü kremle alırsan( yani düzgün almayı başarırsan)
geriye bisey kalmaz...

tüy dökücü denen şey jilet gibi ama jiletin aksine çıkanlar ilk hali gibi çıkıyor..

ağdaya dayanabilceğini sanmıyorum![signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunlar neden gerektirsin ki kılkları aaldırmayı?
bizim arkadaşlar turnuvalarda utanmışlardı kllardan hp beraber aldılardı bakcaktaki çimleri, bi ben almadım resil oldular bütün liseye, kızlar az dalga geçmedi:horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Sosyal ağlarda paylaş

eğer tüylerinin kökleri kalınsa tüydökücüler pek işine yaramaz.hele veet falan hiç deneme.sen bilen birine ağda yaptır bence biraz bağırırsın falan ama bilen biri yaparsa çok kısa zamanda hepsi yok olur=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Sosyal ağlarda paylaş

slm bu arada bu accı kardeşime açtım haberiniz olsn ben freestylerdc en son o girdi smdi cıkamadım..

abi bende işte koku kalın oldugu için once veet tuy dokucuyle dokup üstüne bide veet soguk agdayla cekicem ... boyle biter gibi sorunum .. herkes farklı bişey diyo cozemiyom[signature][hline]Stifler is here
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...