Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardıımmmmm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
meraba arakdaşlar...

oynadıgım spordan dolayı bacaktaki kılları almam gerekiyo.. bacaklarda malum bya kıllı.. nası alıcaz..

once tuy dokucuyle sonrada agdaylamı??

nerden temin ederiz bunuda merak ediyorm..

hadi pati yardım edin bna :D
Mesaj tarihi:
kızlardan daha ii bilionuz la bu işleri.
hayırdır ? :-p[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
Eczanede 2 çeşit satılır bildiğim kadarı ile :D

Biri Genital :P bölgeye
diğeride vücuda

Vücuda kullanılan genital bölgeye kullanınca cok zararlı oluyormuş... Bilmiyorum ne kadar doğrudur.Koltuk altım için sürmüştüm baya iyi bişey bu meret.Veet olabilir ama fazla sert kaçar senin kıllar en babası git bi kallaveli bi Tüy dökücü krem al ;)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
veet mı peet mı ne var onu al tv de hergun gosterıorlar ya daha buraya ne soruorsunkı:P tv onlarla kaynıor[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANN HULANNN

eczaneye git sor okadarını nerden bilem ben pembeli bişey almıştım.Eczaneci söyler herhalde sana hangisi iyi hangisi kötü diye :) olmadı elinin altında internet var hazır bi araştır google dan tüy dökücü krem diye

artık tüy mü Orman mı orasını bilemicem ;)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
yak hepsini yak!! veya jilet vur :D:D. Bu arada DuncanZahid napan sen bu saatte burda[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim!
Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana..
Mesaj tarihi:
hayır yani hangi spor bacaklarındaki kılların yokoluşunu gerektiriyor, onu anlayabilmiş değilim[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
bacak kaslarının gelişimini yavaşlatır azaltır o nedenle bu uzuvun kullanıldığı her spor diyebilirz

neden azaltır? e onlarda hücre değil mi 100 madde bacağa gitceğine 50 bacağa 50 kıla gitse nolur?
-uf olur
Mesaj tarihi:
yaa tüy dökücü krem fazlalaştırıo en iisi sen önce tüy dökücü krem kullan sonra git bi ağda salonuna sir ağda yaptır azalsın :D[signature][hline]damam saL bi..
  • Yeni Oluştur...