Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardıımmmmm

awishforwingstha

Öne çıkan mesajlar

tüy dökücü kremi sürüceksin... Kullanım şeysinde yazr kaç dakka olduğunu sonra bez ile siliceksin. Bakıcaksın bacağına? :-O Whoaa[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

Eczanede 2 çeşit satılır bildiğim kadarı ile :D

Biri Genital :P bölgeye
diğeride vücuda

Vücuda kullanılan genital bölgeye kullanınca cok zararlı oluyormuş... Bilmiyorum ne kadar doğrudur.Koltuk altım için sürmüştüm baya iyi bişey bu meret.Veet olabilir ama fazla sert kaçar senin kıllar en babası git bi kallaveli bi Tüy dökücü krem al ;)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

LAN eczane yazıyoruzya :-P

eczaneden alcan abi.

Gerek yok ağdaya mağdaya.Git bi sakız al çiğne bi 20 dakka ondan sonra copy paste yap :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANN HULANNN

eczaneye git sor okadarını nerden bilem ben pembeli bişey almıştım.Eczaneci söyler herhalde sana hangisi iyi hangisi kötü diye :) olmadı elinin altında internet var hazır bi araştır google dan tüy dökücü krem diye

artık tüy mü Orman mı orasını bilemicem ;)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

hayır yani hangi spor bacaklarındaki kılların yokoluşunu gerektiriyor, onu anlayabilmiş değilim[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...