Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Hoi sux Medievalda gel lanet poponu tekmeliyim.[hline]I take the path less traveled.
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 türklerle normal zorlukta birkaç tur içinde istanbulu aldım medieval sux[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 phantasmagoria II i tavsiye ederim bulursan banada yolla ama.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
malcolm Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Frozen throne'nin warcrafttan daha fazla bi sistem isteyecegini sanmam. Tek farki yeni uniteler herolar filan gelmis. Arcanum guzel oyundu ustelik sende cok rahat calisir oynamadiysan al oyna. rts olarak da degisik bisey oneriyim, blitzkrieg. Senin sistemi bayagi kasar ama guzel oyun.
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Uzun süre oyalanmak istiyorsan online olarak DaoC Yada Uo ya başla single diyosan morrowind tavsiye ederim...[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711
Öne çıkan mesajlar