Eshevar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 resimler, yazılar, isimler ve manasız sözler defterin her tarafına yayılmış durumdalar ben onları ne zaman silmeye çalışsam ben onları tekrar yazıyor ve ben ne zaman onlardan sıkılsa ben onları yazmaya devam ediyorum umutlarımızı, hayallerimizi döküyorum o defterin içine sonra onları bir silgi darbesiyle harcamaya çalışıyorum ama olmuyor.. bir şekilde engel oluyorum kendime yalan, şimdiye kadar sildiğim yazıların ensemdeki nefesleri ve lanetler yağdıran cılız sesleri beni inanımaz rahatsız ediyor benden intikam alıyorlar arada kendimi kaptırıp siliyorum yine.. o zaman bende daha fazlasını istiyorlar belkide adalet bekliyorlar kendilerince onlar silinmişken, diğerleri neden dursun ki? hepsi silinsin, gitsin buralardan ellerimdeki kalem lekelerinin hepsi kayboldu şimdilerde, kalemlerin yerini tuşları arada basmayan bir klavye aldı ama defter hala aynı durumda kirli, pasaklı ve içinde hazineler saklar halde... hayallerim, düşlerim ve umutlarım burada! acılar, karamsarlıklar ve kabuslarımsa içimde saklılar.. anlamsız ve tutarsız bir şekilde devam eden, bırak dizeyi, cümle bile denilemeyek bitmeyen söz öbeklerinin arasından sıyrılmaya çalışan duygularımla yaşıyorum buralarda yetmiyor diyorlar, gerçek duyguların nerde diye soruyorlar, onları saklamamamı öğütlüyorlar yani bu eski karalama defterini mi görmek istiyorlar defter hep burda, onları bekliyor, tabi gelip okurlarsa ama bana baktığınızda defteri görmeyi bekliyorsanız onu daha çok bekleyeceksiniz... bu anlamsızlık kargaşasının bir çöp yığını olduğunu birkaç saniyeliğine bilincimden uzaklaştırıp elimin silme tuşuna gitmesini engelliyorum, ensemde daima soluklarını hissedeceğim, lanetleriyle yaşadığım silinmiş anılar ve yazılar; bu sözleri de aralarına katmam için beynimi tırmalıyorlar. ama ben tüm bunlara karşı yapmam gereken aptallığı yapıp alt+s ye basıyorum...[signature][hline]Cevap 42... birşeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar