Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 plss.[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bachree Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 parmağın ucuna tükürüp oluşan süspansiyonu (serçe tercihen) monitörün enfekte olan bölgesine aplike etceksin sonra üstteki tişörtün bel kısmını monitöre kadar sündürerek vizyona cila çekerek işlemi tamamlayacaksın eğer bir kameram olsaydı daha verimli bir etüd uygulayabilirdik.[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Sıvı (su,cam sil başka bi deterjan) Selülozik bileşen (havlu,gazete) veya kumaş (hav bırakmayan havlu, cam silme bezi) Sıvıyı sık, silme zımbırtısıyla sil, silerken tek yöne (yukarıdan aşağı- soldan sağa vs.) gidersen leke bırakma ihtimalin azalır..Havlu falan kullanıyorsan kuruyana kadar sil. Yok bi numarası yani...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 -Yakında-[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 monıtorden monıtore degısır.mesela lcd lere su değdirmemek lazım içindeki kristali etkiliyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bende bi ara iki şişe sıvı vardı toz fln tutmaması için biri kırıldı diğeri bitti onu alıyosun sıkıyosun bi şöyle siliyosun olay bitiyo cam gibi parıl parıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Öyle bişi olsa güzel olur...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 7 yıldır falan aynı kutu spreyimi kullanıyorum hala. nvance anti-static screen cleaner. çok etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Bachree, 27 Ağustos 2005 13:50 tarihinde demiş ki: parmağın ucuna tükürüp oluşan süspansiyonu (serçe tercihen) monitörün enfekte olan bölgesine aplike etceksin sonra üstteki tişörtün bel kısmını monitöre kadar sündürerek vizyona cila çekerek işlemi tamamlayacaksın eğer bir kameram olsaydı daha verimli bir etüd uygulayabilirdik. allah cezani vermesin emi kopardin beni :D, monitor icin kesinlikle mr muscle ve kagit havlu kullanin guzelce sildikten sonra 1 tane kagit havluyu katliyip monitorun onune koyuyoruz. (yapisan tozlari def etmek icin, elinizle yaparsaniz iz yapiyor) Bu aciklama benim gibi arizali titiz insanlar icindi :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 video ısterız:P[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 kirli monitör temizlenmeden nasıl kullanılır tutoryalı yapabilirm :-) [Bu mesaj h1v tarafından 28 Ağustos 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bu dedigini nerden temin edebilirim said: mayfer, 28 Ağustos 2005 13:54 tarihinde demiş ki: 7 yıldır falan aynı kutu spreyimi kullanıyorum hala. nvance anti-static screen cleaner. çok etkili. [signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Biri lütfen erkekte saç düzleştirme tutoriali yapabilirmi bizim kuaförde glatt falan var kalıcı yapan bi de ilaç sürüyo .Anlayan varsa lütfen[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 :D alemsiniz ya[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=132915 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar