badboy2711 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bişeyi merak ettim silahlarda üzerine ekli damage yi deyişirken mesela glacer dan flame ye deyişirdek yanma şansı yok ama ben staı tutamıyorum bunu reduction etmek istiyorum bunu yaparken yanma şansı varmı yoksa yokmu bunu merak ettim sitede aradım ama bununla ilgiil bir yazı bulamadım bir ara vardı hangi scrol ne işe yarar diye buna cevap arrıyorm
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Biz burada neciyiz arkadaşım sende mi GM ssanıyoun buranın alan yöneticilerini off[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 elemental eklenmiş staffı reduce scroll uygulayamazsın. reduce edilmişede elemental ekleyemezsin. blessed reduce scrollsa %95 şansı var normal reduce scrollsa %40 oluyor. normalinden emin diilim fakat blessed reduce scroll %95 orası kesin.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 31 Ağustos 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Arkadaşım bak Gm Murtaza ya pm at. Stafflarla o ilgileniyor.
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eet murtaza en son bitane babayaru staff +8 almıştı. nasıl neresiyle almıştı orasını bilemiyorum[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 31 Ağustos 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 :) Burial da warrior weoponlara bakıyor Priest cihtin pls upgrade işin olursada lonely e pm at zz[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 işte adam böle zevzeklikten korkuyoda ondan alan yetkilileri cvp versin plz dio gerçi onlar bizden zevzekte...sdfasdas:D[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 @KoRn3RoTh: ???? @badboy2711: Buradaki KO oyuncularının büyük bir çoğunluğu oyun hakkında yüksek seviyede bilgiye sahiptir. "Forum mod'ları illa ki en doğruyu biliyordur" gibi bir düşünceye kapılmayın..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 tabii ki modlar daha ii bilicekler diye birşey yok. bilhassa murtaza diye bi nub var. böyle bi adam olamaz. np donator diyolardı buna bi ara. murtazaya "u fight like a girl" dediklerinide bilirim yani ircde. yanlış mıyım?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Murtime laf etmeyin o benim gülüm :-)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi.
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hakkaten saçma başlık olmuş.Benden daha eski oyuncular var bu forumda hatta benden daha kısa süre oynayıpta daha çok şey bilenlerde vardır. so close but cant touch it yea :/[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben
Öne çıkan mesajlar