Syn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Galatasaray lisesinin gerisinde kalan bi yer var.Apartmanın en üst katlarında.Kendi reklamı var orda bateri dersleri veriolar.Bi bak istersen.Fiyatları tam olarak bilmiyorum açıkçası[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b]
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 :) Canım benim.. Arkadaş Balıkesir de..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben de ehe noolcak lan bi başıma takılıyorum süper de çalıyorum valla diyordum. Sonra ders almaya başladım, bambaşka egzersizler veriyorlar. Öyle videoyla falan olmadığını ders alınca anladım açıkçası hehe. Hiç birşey öğrenmiyosan notasyon öğreniyosun, ki ilerde çok işine yarıyor. Bugün dinleyip aklından çalıyosun ama ertesi gün tek tek yazman, okuduğun anda çalabilmen gerekicek. Bu arada kursa gitmeden bir sene çalışan biri bir sürü egzersizle uğraşmadığı için daha iyi çalar, kısa vadede tabii.[signature][hline]kol10ya [Bu mesaj elvyn tarafından 31 Ağustos 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Gaboo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben izmir - istanbul arasındayım şansa bak ya :D şu akita usb elektroniğe baktımda kimi iyi al evde çalışmak için o diyor kimi alma ben aldım sen alma diyor karar veremedim bi türlü. 2-3 günlüğüne İstanbulada gelicem. [Bu mesaj Gaboo tarafından 31 Ağustos 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 İzmirde dede diye biri var, davul hocası. Ondan ders alabilirsin. Hatta lexius da ondan alıyor. Pm falan at numarasını öğren adamın alıcaksan ders.[signature][hline]kol10ya
Gaboo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Gaboo, 31 Ağustos 2005 15:06 tarihinde demiş ki: şu akita usb elektroniğe baktımda kimi iyi al evde çalışmak için o diyor kimi alma ben aldım sen alma diyor karar veremedim bi türlü. [Bu mesaj Gaboo tarafından 31 Ağustos 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=AKIT.EGL.SDRUM.01 [Bu mesaj Gaboo tarafından 31 Ağustos 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 o elektroniği sakın alma!! Ben şimdi birtane alıcam 2000$ civarında bir elektronik. Yani 200$ verip kara geçicem diye düşünmen daha çok zararın olur 100$ daha kat güzel bi pearl, vs. davul al derim[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
amon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 davul çok zor valla...ben meetronom özürlü anti-ritm bi insanım...bi parça çalarken kessin bozuk teyip takliti yaparım...zpor valaa. paso yetenek gerek[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü
sinek Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bateriye başlaman için önce ritme yeteneğin olması ve ayrıca bol zamanının ve ayıracak bütçenin olması gerekmektedir. Bateri çalmak sabır ve istek gerektirir. Hemen olmaz o işler. Ama benim tavsiyem senin önce bir perküsyon kursuna gidip sonra yavaş yavaş bateriye başlaman. Bu sayedeçok iyi bir davulcu olabilirsin... İyi şanslar...[signature][hline][i]Bir şeyden hoşlanmıyorsan onu değiştir, değiştiremiyorsan bakış açını değiştir...
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eğer durup dururken yemek masasına ellerinle vuruyorsan... ders çalışırken kalemi pat pat deftere vurup tatlı tatlı ritimler yaratıyorsan. hiç durma davul çal:)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hehe o dedıklerın bende var ama imkanlar imkanlar ...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Fakirliğin gözü kör olsun karizması.[signature][hline]hep aynı çalıyosun mike
Gaboo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya ritim en sevdigim şey zaten dersanede okulda dolmuşta evde yemekte tuvalette :P kursa gitme imkanım şu an %10 maddi değil manevi =) üstüne eklerimde hiç bilmiyorum nerden alınır vs Link verseniz tıklasam baksam özelliklerine sipariş vere bassam hoş olmaz mıydı =)
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 1 yıl çalışmayla paradigim shift çaldın? Saygıyla eğiliyorum önünde :) MP bile çalamıyor eheheh[signature][hline]OKUYUN
Öne çıkan mesajlar