ulusoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Temiz makina kullandığını bildiğim bir arkadaştan 300004 ps 2 aldım. Makina kopya oyunları seçmeden tıkır tıkır oynatıyor. Yani problem yok. Orjinal DVD film ve müziklerde de bir sorun yok. Ancak kopya DVD'leri açar gibi yapıyor. Ancak oynatmıyor. Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ne kadar eski bilemiyorum ama yazdığın model numarası eski bir numara sanırım. Dolayısıyla chipi de eskimiş olabilir. Ya da chipin orjinal halinde dvd film oynatma sorunu vardır. Chipinin markasını ve modelini internette araştırmanı tavsiye edebilirim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bide bazı chip lerde film açarken deişik bi açma sitili var normal açınca çalıştırmıo ama öle açınca çalıştırıo[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulusoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Evet dediğin çok doğru oyundan filme ya da filmden oyuna geçerken bazen delirecek gibi oluyorum. Bir yerde hata yapıyorum ama nerde bir türlü bulamadım. Reset düğmesini alttaki alttaki mavi ışık yanana kadar basıtılı tut filan dediler. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Nedir bu zorluk bir türlü anlamadım. Başlat deyince normalde başlaması gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 www.endem.net ben de burada görmüştüm o değişik açma stiliyle ilgili bir şeyler. Şimdi hatırladım.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ewt bendede öle reset tuşuna mavi ışık yanana kdr basıcaksın ama yandımı hmn çek.öle açılıo ama normal açılmıo.bu olayın teknik açıklamasınıda bilmiorm.ama bilen varsa yazarsa sevinirim.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: ReD_DoG, 31 Ağustos 2005 20:07 tarihinde demiş ki:açılıo ama normal açılmıoBu ne demek? (sanki ps2 sahibiyim de merak ediyorum) Yani farklı bir animasyonla mı açılıyor? Yoksa dvd oynatmada problem falan mı olyor ne oluyor ne bitiyor?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 o rsete bas çek yöntemiyle açılıo direkdvd yi takarak (normal açarak)açılmıo.dmk istedim :D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Hah tamam anladım. Sağol (:[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar