Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Orjinal Yavuz Çetin - İlk arıyorum... Açılmış açılmamış farketmez... Kutusu ve CD temiz olsun yeter... 15 ytl vermeyi tasarlıyorum... Edit: sarhoş sayılırım... [Bu mesaj Feandreu tarafından 28 Ağustos 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 zevkli insanlar hala var mı yaw şu yavan dünyada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Gözüm gibi baktığım CDmi kaşla göz arasında kayboldu :) Muhtemelen annem olacak vatan haini dinsiz kongra-gel yanlısı kişilik kırdı... Yeniden aradım ama hiçbiryerde bulamadım... Orjinal olmasının benim için önemi var :) Ve de yukarı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Oha.Bence biraz daha dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Edit: sarhoş sayılırım... buda iyi[signature][hline]Edit: sarhoş sayılırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Yazım yanlıişları vardı düzelttim... Cd arıyorum yorum değil... Bu ara 20 ytl oldu yokmu satan yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Feandreu, 28 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki: annem olacak vatan haini dinsiz kongra-gel yanlısı kişilik bravo.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Abi arızamısınız ? Size ne annem hakkında ki düşüncelerimden... Yazdıklarım, çizdiklerimden ? CD istedim varsa yazın yoksa susun... Hayır bir yandan yukarı tırmanıyor başlık... Boyunuzmu uzuyor alakasız mesajlar atarak anlamadım ? Herkeste bir bravo merakı... Post kasıyorsanız devam... [Bu mesaj Feandreu tarafından 30 Ağustos 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ilk albumu okadar zor bulunuyoki bende arıorum bulursam ucretsiz upload eder indirirsin diger sarkıları var istersen yolliim onlarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bi free upload edilebilen bi yere biri upload etse hepimiz çeksek? Kemikleri sızlar mı ki adamın yoksa sevinir mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yok abi bana orjinal cd lazım... Mp3leri herhalde paylaşım programlarında vardır bakar indirebilirsem yüklerim bir yere...[signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yavuz cetin kendini bogazdan atıı için malesef cok zor bulunuo ilk albumu ayrıca album olarak paylasım programlarının cogunda yoktu fakat varda olabilir ben buldum albumu biraz sorup sorusturun bulursunuz sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bir plakçıya sordum adam kapora bırak getiririm sana dedi :) Kısaca halloldu ilgilenen herkese teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 abi bana da bulsana. nerde bu plakçı ya? uzun zamandır arıyorum ya. =([signature][hline]Silent dance with death... [u][b]Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Yenimahalle - Akın caddesinden Yunus Emre'ye çıkarken Kardeşler var Kardeşlerin olduğu sokağın karşısında... Edit: Ankara için geçerli :P [Bu mesaj Feandreu tarafından 31 Ağustos 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben de ne diyo diyorum. =) istteyim ya. =) kopyalıyıp kargoya versen mi mesela? :)[signature][hline]Silent dance with death... [u][b]Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Feandreu, 28 Ağustos 2005 21:42 tarihinde demiş ki: annem olacak vatan haini dinsiz kongra-gel yanlısı kişilik e oha..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Dam başında saksağan vur beline kazmayı demiş atalarımız.. Neyse kargo ile şeyedememde hepsini yüklerim nete :) Mp3 olarak veya eylülde oraya ameliyat olmaya geliyorum kopyalar 50-60 tane getiririmf sadfsad... Hayra geçeriz... Ki (Burdan sonrası edit: :)) şu anda albümün elime geçip geçmeyeceği bile belirsiz... :) Adama kaporayı verdik bekliyoruz bakalım :) [Bu mesaj Feandreu tarafından 01 Eylül 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar