TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Beyler Benim bi tane barbar war lvl 51... Adama item almak istiyorum ama param yoq... Aydınlatabilecek biri warsa simdiden tesekkurler:D(Lutfen bu topic e ''pazar alanı...'' die gereksız bir msj atmayın plzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 .[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abbys yol al sen[signature][hline]bir gün benimde +8 shardım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: TheDukeWillIAm, 29 Ağustos 2005 21:08 tarihinde demiş ki: Beyler Benim bi tane barbar war lvl 51... Adama item almak istiyorum ama param yoq... Aydınlatabilecek biri warsa simdiden tesekkurler:D(Lutfen bu topic e ''pazar alanı...'' die gereksız bir msj atmayın plzzzz :D hayatın güzelliklerinde bişi bulamadın herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yoq kardesım ben bunu bi arka yardım etmek için açtım :P ztn benım mıs gibi 60 lvl war oynasam onu oynarımm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 asiiii nin dediği gibi abyss e yol al sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 tmm da yol alıoz.. cıkıo abyss 2- 3 tane soora kırdırıoz bi bakıoz ki KAFASI çıkmıs:D walla soole sorayım size Gusel bısey cıkması için en az kaç tane abyss kırdırmamız lazım? :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 pardın yazmayı unuttmusum aynı anda kaç tane kırdırmamıs lazım ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 20-30 tane abyss ten 5-6 tane chitin düşer.(en azından bana ole düşüo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Tıkır bak sana yararlı bi sayfa....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 saol walla malach ama bunu yapmak coq zor bea:D ööle şıp diyince dusse neyse diecem :D ama 265 zor:D soole bi 100 tane olsa olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Eh 100 tane abyss te ya hasat edecen ya da alacan ki ona da para kasman lazım :)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 peki sen aldın mı kastın mı abyssleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 En iyi item şöle düşüo lvl 8-Gold Pre.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aslında arki dusunuo pre geçmeı ama ben engelledım:D iyimi yaptım kotu mu yaptım bilmıorm walla ne gibi faydaları war ki? walla o kadar dır ko oynuom bi oreyi çozemedım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ben priestimle sadece 1 tane abyss kırdım ve rogue chitin armor pauldron +1 düştü...Şans tamamen..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 eet ya arkinin balına 2 tane kırdı 1 inden cake çıktı dierinden raptor:D işte bensadece oha diyorum baska biseyde yakısmaz bu olaya herhalde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
himan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 arkadaşlar kardeşim 4 gün abbys kastı 60 a tamamladı hepsini bi kerede kırdı sadece 3 chitin çıktı Bu ne yaavvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar