aente Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 İbrahim Kutluay, Ataköy Crowne Plaza Otelinde düzenlenen ve Ülkerspor Kulübü Başkanı Orhan Özokur ile Ülkerspor Genel Müdürü Lütfi Arıboğanın da hazır bulunduğu törende, kendisini 4 yıllığına turuncu-yeşilli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Bu transferde İbrahim Kutluay Ülkerin reklam kampanyalarında da yer alması şartıyla, 4 yıllığına 4 milyon 700 bin dolar transfer ücreti verileceği açıklandı. Türkiyenin gercek anlamda en büyük yeteneklerinden,starlarından biri olan İbo tekrar türkiyede.. Basketbol severlere ve Ülker taraftarı varsa onlara hayırlı olsun:)[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. [Bu mesaj aente tarafından 15 July 2003 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj aente tarafından 15 July 2003 02:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 warsa :p ibo ii para alıo hehe demet yio hepsini :p ibo dahil. helal 2 sine de :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Tr de oynamasi guzel ama Ulker de oynamasi degil. fb ya da efes e gitmesi gerekirdi. tabii bu benim dusuncem[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 bencede ama para nerdeyse oraya gidio bunlar :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ver bana o kadar para antartikaya giderim be[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bence eninde sonunda gelcek yine fenere..zaten kendiside daha once demisti..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 fenere gelmez, verılen paralar cok yuksek. ancak efes ya da ulker verır basketbolda bır oyuncuya bu kadar.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 süfer oldu :D[hline]Ben süper bi sazanim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Simofle, 15 July 2003 10:23 tarihinde demiş ki: fenere gelmez, verılen paralar cok yuksek. ancak efes ya da ulker verır basketbolda bır oyuncuya bu kadar.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- şöle bi durum varki fenere gelmez diye bisey olamaz,cunku ibo zaten fenerbahcede bırakıcam bu sporu demisti fenerden giderken,parası icin deil kulübe olan sevgisinden gelicek.. buyuk ihtimal kariyerinin son 1-2 senesini fenerbahcede gecirir ve sporu bırakır..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ıbonun kısılıgını bılmesem sana katılıcam, ama adamın ne oldugu bellı parasız sadece renklerıne asık dıye bır klupde oynayacak kadar kısılıklı bır adam degıl, gelmesınıde ıstemıyorum.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Simofle, 15 July 2003 11:20 tarihinde demiş ki: ıbonun kısılıgını bılmesem sana katılıcam, ama adamın ne oldugu bellı parasız sadece renklerıne asık dıye bır klupde oynayacak kadar kısılıklı bır adam degıl, gelmesınıde ıstemıyorum.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- kisiligini nerden bilip buna dayanarak böle bişey soluosun?(sana hakaret manasında degil meraktan soruyorum)[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar