Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbrahim Kutluay Ülkerde..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İbrahim Kutluay, Ataköy Crowne Plaza Otelinde düzenlenen ve Ülkerspor Kulübü Başkanı Orhan Özokur ile Ülkerspor Genel Müdürü Lütfi Arıboğanın da hazır bulunduğu törende, kendisini 4 yıllığına turuncu-yeşilli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Bu transferde İbrahim Kutluay Ülkerin reklam kampanyalarında da yer alması şartıyla, 4 yıllığına 4 milyon 700 bin dolar transfer ücreti verileceği açıklandı.

Türkiyenin gercek anlamda en büyük yeteneklerinden,starlarından biri olan İbo tekrar türkiyede..
Basketbol severlere ve Ülker taraftarı varsa onlara hayırlı olsun:)[hline]aente is alone on this way..
aente as known as banshee..

[Bu mesaj aente tarafından 15 July 2003 02:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj aente tarafından 15 July 2003 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tr de oynamasi guzel ama Ulker de oynamasi degil. fb ya da efes e gitmesi gerekirdi. tabii bu benim dusuncem[hline]There's a heaven above you baby...
Mesaj tarihi:
said:
Simofle, 15 July 2003 10:23 tarihinde demiş ki:
fenere gelmez, verılen paralar cok yuksek. ancak efes ya da ulker verır basketbolda bır oyuncuya bu kadar.[hline]Simofle
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

şöle bi durum varki fenere gelmez diye bisey olamaz,cunku ibo zaten fenerbahcede bırakıcam bu sporu demisti fenerden giderken,parası icin deil kulübe olan sevgisinden gelicek..
buyuk ihtimal kariyerinin son 1-2 senesini fenerbahcede gecirir ve sporu bırakır..[hline]aente is alone on this way..
Mesaj tarihi:
ıbonun kısılıgını bılmesem sana katılıcam, ama adamın ne oldugu bellı parasız sadece renklerıne asık dıye bır klupde oynayacak kadar kısılıklı bır adam degıl, gelmesınıde ıstemıyorum.[hline]Simofle
Mesaj tarihi:
said:
Simofle, 15 July 2003 11:20 tarihinde demiş ki:
ıbonun kısılıgını bılmesem sana katılıcam, ama adamın ne oldugu bellı parasız sadece renklerıne asık dıye bır klupde oynayacak kadar kısılıklı bır adam degıl, gelmesınıde ıstemıyorum.[hline]Simofle

kisiligini nerden bilip buna dayanarak böle bişey soluosun?(sana hakaret manasında degil meraktan soruyorum)[hline]aente is alone on this way..
  • Yeni Oluştur...