Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ÖNEMLİ] Operanın 10.yılı şerefine Bedava Registration!

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

opera hakkında biraz bilgi alabilirmiyiz. browser seysimiydi bu? firefoxtan iyimidir?[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

Firefox'tan iyi midir? Göreceli bir soru.. Bence iyidir ve hatta Burada benim firefoxla yapmış olduğum bir mücadele mevcut! Ama dediğim gibi alışkanlık..
Ancak daha güvenli ve hızlı olduğunu görürsün netteki makaleleri okursan.. Hatta Chip Opera 8'i Better Than Firefox diye duyurmuştu...[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

Mail adresi registration key için gerekli...
Registration Key oluşturuyor ya.. Onu mail adresi üzerinden oluşturuyor işte.. Aşağıda ayrıca "Subscribe me to Opera's newsletter" kısmı da mevcut. Haber istemezsen tıklama =)
Yani spam falan gelmez.. içiniz rahat olsun..
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 30 Ağustos 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim webbrowser olarak opera tercih etmemin sebebi sahsen tabbed windows olayi ve bu tablarin her browserinizi acista ayni son kaldigi yerlerden devam edebilmesi en son firefox kullandigimda(versiyonu hatirlamiyorum suse 9.3 un icinde gelen) bu ozellikler yoktu ve diyebilirimki internet explorer a hemen hemen hic ihtiyacim olmuyor.(Tabi bazi sitelerin operada duzgun acilmamasi durumu haric)
Zaten cracklamis olmasaydim hemen kayit olurdum :)[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 30 Ağustos 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
Mail adresi registration key için gerekli...
Registration Key oluşturuyor ya.. Onu mail adresi üzerinden oluşturuyor işte.. Aşağıda ayrıca "Subscribe me to Opera's newsletter" kısmı da mevcut. Haber istemezsen tıklama =)
Yani spam falan gelmez.. içiniz rahat olsun..

spam gelir demiyorum, verdim ben de mailimi ama yine de spam olmasa bile arada bir mail gelir herhalde :) mail adresine göre kod oluşturuyor olabilir ama o kod ne maile geliyor ne de operadan register ederken mail adresi istiyor.[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 30 Ağustos 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
Firefox'tan iyi midir? Göreceli bir soru.. Bence iyidir ve hatta Burada Hatta Chip Opera 8'i Better Than Firefox diye duyurmuştu...

en son yapmanız gereken sey bilgisayar dergılerıne ınanmak :) eski dergiler bitti artık[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

hmm opera cidden çok yol almış, yıllar once deneyip beğenmemiştim. ama bu son hali gerçekten çok başarılı, şuan opera kullanıyorum. tavsiye ederim herkese.

ps: default olarak reklam yayınlıyorlar en tepede, ama bu 10. yıl şerefine indirilen kod ile register edildiğinde reklamlarda yok oluyor.

PS: firefox konusuna gelince, bence on basar ;)

[Bu mesaj innkeeper tarafından 31 Ağustos 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...