Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bugun Net Yavaşladı Bi Restart Atam Dedim.Ama Restart Attım Bidaha Net Gelmedi.Dns Ayarları Falan Değişmiş Acaip Acaip Şeyler Olmuş.Kullanma Klavuzunu Attığımdan Yeniden Ayarlayamıyorum.İstediğim Şey: Wan Sayfasıydı Galiba Oranın Bi Ss Si.Ip Gateway Falan Fistan Yazıordu.Lütfen Acil Yardım Edin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 walla şöle bişiler war.. IP adres 0.0.0.0 subnet mask 255.255.255.0 gate way 0.0.0.0[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Eee Bendekide Aynıydı =( Neden Çalişmio Yau Öff Birde Şey Vardi Bişi İndirioduk Ftpden Modeme Upload Edioduk.Onu İndireceğim Yeri Bulamadım Yardımcı Olabilirmsiniz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Modemin nedir ? dns ayarları : 212.156.4.6 212.156.4.7 Şeklinde olması lazım.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Neyse Sorun Düzeldi Teşekkürler Yardımınız İçin :-) Otomatik Olarak Dns Ayarları Filan Deişmiş Oysa Otomatik Olarak Seçiodu o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 tam hatırlamıorum windows kullanmayalı uzun zaman oldu ama start > run > "cmd" enter > cd.. > cd.. > netstat /a (yada netstat a) burdan bi bak bakalım ayarlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar