Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Kültür mü, Kadir Has mı

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

• Admin
kültür cok yakın horas a
valla horasım bir arkadaş bilgisayarlı bi bölüme girmişti kültürde
okula gitmeden mezun olmuştu(haftada 1 fln ugrardı bazen bikaç haftada bir )
ama işin aslı ne dir ne degildir bilemiyorum yani allem edip kallem edip bişiler yemişde olabilir[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

ben kültürdeyim, matematik bilgisayar, okula az gidiyorum 10-15 puan kırıyolar devamsızlıktan. ama diğer bölümlerde nasıl yapıyorlar bilmiyorum. benzer olması muhtemel. bir de bursun disiplin cezası almazsan 7 sene devam ediyor.(yani nota falan bağlı değil)[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*

[Bu mesaj Rahan tarafından 30 Temmuz 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

peki eğitim olarak hangisi dersiniz, çünkü kadir hasın puanı çok düşük? öğretim üyelerinin mezun olduğu yerler falan ne kadar yabancı kaynaklı?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

Kadir Has'ı tavsiye etmiyoruz, yet Istanbul Kültür'de çok parlak değil, apartman falan böyle, lakin, kampus olarak Kadir Has daha iyi bile olsa, ikiside hafif gelecektir sana, o yüzden Yıldız Tekniğin VCD'sini önerebilirim sana, yada Bilgi (biraz değişik ama dominicten öğrenebilirsin).

Neden desem bir de ?[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadir hasta disiplin yok , egitim kalitesiz , bosa diploma veriyorlar.Kadir isletmeden bi arkdasim soyledi bunlari , sen bilirsin ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ivan, 02 Ağustos 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
kültür'ün kadrosu berbatmış.
yok hayır değil sadece kendi bölümüm için konuşursam, hem diyalog hem eğitim açısından gayet iyiler. köken olarak istanbul üni ve yıldız teknik hocaları. diğer bölümlerde de ilginç hocalar var, ilk aklıma gelenler İskender Pala, Ali Bayramoğlu,ahmet mete ışıkara (inşaatta derslere giriyormuş sanırım.).

iktisad ve işletme için yata yata geçiyor diyorlar ama ne kadar gerçekçi bilemeyecem. kendi bölümüm dışında yorum yapacak kadar bilgim yok.

kültürün en bi kötü yanı kampüsü, yeni binaya geçildi şimdi çok daha güzel.. (tabi referans noktası olarak eski binayı alıyorum ki 0 ın altında bi yerlerde eski kampüs)[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Kim yazıyo bunları çok merak ediyorum.
Şimdiye kadar kadir has a girip bursu alınan 1 tek öğrenci yok.
Herneyse gıygıy geyik yapmiym bu saçma sözleri kantinde oturup derslerden çakan concon yaykonuşçuların çıkardıkları net.

Kültür ile kıyaslanabilecek bir okul değil. Zaten tercihini yapmışsında, Soracakların varsa bana özelden sorabilirsin.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...