Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben kendimi biliorum. bide yazılarından dassaaa, sharky, green_martian, mayfer. eminim daha çok vardır edit: fazlamesia yazmışım.... ama siz anladınız [Bu mesaj Caglar35 tarafından 31 Ağustos 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 takip ettigim siteler: fazlamesai.net kerneltrap.org kerneltraffic.org osnews.com slashdot (arada sırada) gezegen.linux.org.tr digg.com (<<- onerılır) Bu sitelerin RSS versiyonlarını lektora reader ile okuyorum[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eet digg bende ediorum. uzun bi süre homepage'di... ama çok popüler olmadığı için sormadım nese size doyum olmaz ben dersaneye gidiorum... esen kalın. http://forum.paticik.com/view.php?id=139806 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 digg su anda baya astı kendını.. bir numaralı source resource oldu nerdıyse..[signature][hline]Your best buddy for managing WoW mods Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar