Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karman çorman sorunlar birbiriyle uyumlu galiba..

Korax

Öne çıkan mesajlar

İlk olarak problemim;

*Bilgisayarım kendi kendine restart atıyor.Belirli bi süresi yok bazen yüklenince oluyo.Örneğin 3 programı(messenger,emule,winamp) falan aynı anda çalıştırıyorum pat restart yiyo.Aşırı ısınmadan falanmı acaba?daha önceden amd 2500+ olan işlemciyi 3000+ gibi overclockla çalıştırıyodum bunu 2500+ yapınca tekrar biraz seyrekleşir gibi oldu restartlar ama hala aynı.Bilgisayarımda güncel bi antivirüs programı ve adaware yüklü.Virus olmadığından eminim.Bişeyler çakışıyo falanmı acaba?

*Diğer problemlerimden birisi bilgisayarı açtım örneğin,Windows xp yazısından sonra,windows başlatılıyor diyor windows'un ilk aşamasında,işte oranın geçip Hoş geldiniz demesi tam 1 dakika sürüyo.Paso bekliyorum.Açıldığındada "sistem ciddi bi hatadan kurtarıldı,hata raporu gönder gönderme" falan diyo.Daha önceden o hoşgeldiniz yerine style xp ile ben linux teması koymustum :D onu babam silmiş.Belki o değiştirmiştir dicem yükledim tekrar değiştirdim yine işe yaramadı hala geç açılıyo acaba bi config dosyasında falan hata varda ondanmı bekliyo böyle?Çıldıracam..

*2. bi harddiskim vardı bigün onu çıkardım restarta sebebiyet veriyodur diye şimdi taktığımda windows xp ekranının gelmesinden önce mavi bi ekran çıkıyo ne yazıyo göremeden pat bi restart daha yiyorum.açılmıyo pc yani.2. harddiski takamıyorum onda birsürü dosyam vardı =/

*Son problemim winampla bu problemde yeni patlak verdi,örneğin bi parçaya tıklıyorum çalmıyo öylece kitleniyo bi 15 sn kadar ondan sonra çalmaya başlıyo falan böyle.Yada çalmaya başlıyo ama öylece kitli kalıyo sonradan toparlanıyo.Winampı sildim tekrar yükledim fayda etmedi.Sanırım bu harddiski çıkardıktan sonra olmaya başladı.Ama alakası olacağını zannetmiyorum.

Bilgisayara 4 aydır format atmıyorum,ama herhangi virus falan tarzı bişey yok.
Abit AN7 guru anakartım var 2500+ işlemcim var.Anakartın chipleri 40c gibi bi sıcaklıkta çalışıyo bunlar fazla sıcaktır diyolar bunların ısınmasından restart atabiliyo olabilirmi.İşlemci 50c buluyo bulmuyo max gördüğüm değer 50 suana kadar.

Winamp ve windows'un bu şekilde açılması beni öldürüyo.Özellikle restart problemi lütfen bi çare bulun şuna kafayı sıyırmak üzereyim format at demeyin okadar çok şey varki hepsini baştan al yapmam imkansız asla aynısı gibi olmaz.
Format atmayı çözüm olarak göstermeyin lütfen,o benim için enson çare ve onun dışında yardım almak istemesem zaten buraya yazmam direk format çakarım.
Teşekkürler.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korax, 31 Ağustos 2005 03:49 tarihinde demiş ki:
Format atmayı çözüm olarak göstermeyin lütfen,o benim için enson çare ve onun dışında yardım almak istemesem zaten buraya yazmam direk format çakarım.
Teşekkürler.
[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

uuh (: o zmn disk cleaner tarzı programları fln kullan. cccleaner war mesela hmm sonra atome force cute cleaner ws. war bunları kullan gene sorun düzelmezse format atman grk. ztn windows açılırken mawı ekran çıkması sorununu başka türlü çözemessin.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...