Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bana cannibal coprse deicide morbid angel tarzında death metal grupları söyler misiniz?akmarda cdci bir grup ismi söyledi unuttum choneme böyle birşeydi.[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Obituary Death Arch Enemy Napalm Death Atheist[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bloodbath Carcass (Heartwork'ten öncesi)[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Death güzel grup ama cannibal gibi değilki.[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 caanım turk grubu cenotaph spawn of possession(çok sağlamdır) Lykathea Aflame gorgoroth gorgasm gorguts marduku biliyosundur Decapitated demilich deeds of flesh dark angel cryogenic dornenreich Asphyx odhinn aklıma gelenler bunlar şimdilik black metalde yazdım ama istiyomuydun unuttum mesajını =) bu arada adamın dediği grup crematory olabilir mi ama hiç bilgim yok dinlemedim grubu sadece isimden çıkarmaya çalıstım[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben death diyince bi melodic death anliyorum valla : ) O türden de bi Carcass dinledim[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar