Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Arkadaşlar Knight online serveri kurcam.Ama sql i halledemedim.Run SQL Setup Select "SQL Server 2000 Components" 1. Click "Install Database Server" 2. Click Next 3. Click dot in Local Computer and Next 4. Click dot in "Create a new instance of SQL Server,or install Client Tools" and next 5. Put name and company Click Next 6. Click Yes to Agreement 7. Click dot in Server and Client Tools and Next 8. Click dot in Default at top and Click Next 9. Click dot in Typical Click Next 10. Click dot in "Use the same account for each service.Auto start SQL Server Service" 11. Click dot in "Use the Local System account" Click Next 12. Click dot in "Mixed Mode."enter user name and pass but remember them 13. Click Next and install 14. When installed reboot so server starts. ---------------------------------------------------------------------- Restoring Database 1. Open Enterprise Manager (Start -> Programs -> Microsoft SQL Server -> Enterprise Manager) 2. Console Root -> Microsoft SQL Servers -> SQL server Group -> 3. Right click (local)(windows) -> Edit SQL server Registration properties 4. Click dot in Use SQL Server authentication -> Login name (that u gave at the install) -> leave pass empty -> click dot in Always prompt for login name and password *then add the login and pass that u gave at the install and go to Databases. 5. Create a new database, name it KN_online 6. After that, right click on KN_online database then click all tasks and then "Restore Database". 7. Click on "From Device" and then click on "Select Devices". 8. Click Add and then choose the destination of the backups to Restore into KN_online.(this destination needs to lead to "KN_online699") 9. Press OK 3 times to continue, then press the Options tab. 10. Click dot in "Force restore over existing database", 11. Make sure the path of the MDF and LDF files is the same of your server files (KNonline_data and KN_online_log) (make sure they will be in ur server folder) 12. Press OK to import the database. 13. Console Root -> Microsoft SQL Servers -> SQL server Group -> (local) (windows) 14. Go to Security -> Login -> Right click -> New Login 15. Put name knight -> Click dot in sql server authentication 16. use knight as password -> Choose KN_online as database 17. Go to tab Database access -> click on database KN_online 18. In permit in database role click on db_owner -> ok *if u get an error "user knight already exiced" then go to KN_online -> users and delete the user "knight" that should be ther. and then do 14-18 again 19. Go to database KN_online -> Right Click -> Properties -> Permission Click all of them on user knight 20. Disconect from sql server and relog using the user knight in enterprise manager. ---------------------------- Setup u aynen dedigi gibi yaptım.Ama kullanıcı adı ne benım.Setup da kullanıcı adı yazmadım hiç.Local computer diyo computerin adini caglarus yaptim.6-7 kere tekrar kurdum ama bi türlü login olamıyorum.Yazdıgım her şeyi denedim.Şifre yi setup da yazdım onu bılıyorum Ama login ismini yazmadım setupda öyle birşey yoktu.Ne yapmalıyım ?Bu hatayı alıyorum hep.Arkadaşlar lütfen yardım edinn..... Yukarda yazılı olan Restora Database deki 4. yeri geçemiyorum bi türlü.Orasını bi halletsem bitcek herşeyde.[Bu mesaj Sphere tarafından 26 Ağustos 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Username olarak windows kullanici adin ve sifreni dene.(yanlis hatirlamiyorumdur umarim) Username sa dene,password nedir bilmiyorum,senin atamis olman lazim.(default olarak da sa olabilir)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." [Bu mesaj Leath tarafından 26 Ağustos 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 olmuyor.edition sorunu olabilir dediler.O zaman napmalıyım ?Patch i falan varmıdır bunun ?[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 oncelikle isletim sistemin xp ise ve sp2 varsa sql i kurduktan sonra butur islemler yapmadan once sqlsp3 u yuklemelisin aksi taktirde varolan databesleri gorememekten tutta ilginc turlu turlu hatalarla karsilasabilrsin.[signature][hline]classified Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 valla ben sp2 sp3 den falan anlamıyorum.Benım bılgısayar Xp turkce.Sp3 nerden bulabılırım ?[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 simdi ben sql server service pack 3 ü indirsem düzgün calısırmı ? SQL Server 2000 Service Pack 3a buldum. File Name: File Size sql2kasp3.exe sql2kdesksp3.exe sql2ksp3.exe 3 tane şey var hangisini indireyim ? yada indirmiyeyim ? [Bu mesaj Sphere tarafından 26 Ağustos 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sql2ksp3.exe yi kuracaksın. yanlız senin sorunun bu değil sanırım kurulumu yaparken authentication'ı windows onyl yapmışsın. şimdi sıfırdan new register sql server dan serverı bulup authentication'ı use windows authentication seç birde boyle dene[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 SP4 olcak onu indir. p.s elindeki muhtemeln personal editiondır. onda aptalca sorunlar cıkıodu. SP4 yükleyince düzeliyor ama [Bu mesaj Ceday tarafından 26 Ağustos 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 o sp başıma ne iş açtı zamanında izbetor sql data centerın networkunu yiyodu. Server durmadan gidiyodu merak ettik noluyo diye yapmadık update kalmadı tabi sql i düşünen yok. 1 hafta datacenterda sabahladıktan sonra baktık ki sql i stop edince sorun kalmıyor gerekli araştırmayı yapınca sql kardeşimizin gereksiz paket trafiği ile lag yaratıgını ve bunun doğrultusunda ağın düştüğünü öğrendik :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 heheheheheh :D .Sp4 cok karısık.Sp3 ü indircem olmazsa bu sp4 lerden hangisini indircem SQL2000.AS-KB884525-SP4-x86-ENU.EXE SQL2000.MSDE-KB884525-SP4-x86-ENU.EXE SQL2000-KB884525-SP4-ia64-ENU.EXE SQL2000-KB884525-SP4-x86-ENU.EXE[signature][hline]Caglarus [Bu mesaj Sphere tarafından 26 Ağustos 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 SQL2000-KB884525-SP4-x86-ENU.EXE bu olsa gerek unutmadan updateden once yukarıda yazdığımı bir dene olmassa update et (ama her halukarde update şart.) [Bu mesaj Ragnar tarafından 26 Ağustos 2005 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Cok sağolun arkadaşlar.Su anda sp3 ü yukluyorum .Yine hata alırsam sp4 ü yüklücem.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Dunyanın en şanssız adamı benım herhalde.Hataya bak. SP4 indiriyorum.Buda hata verirse gidip çatıdan atcam kendımı.[Bu mesaj Sphere tarafından 27 Ağustos 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 BAŞARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. ALLAH RAGZI OLSUN .COK SAGOLUN.ARTIK HER TURLU OYUNUN SERVERINI KURABILECEGIM OLEYY. :)[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 1. Start Data Sources (ODBC) (Start -> Programs -> Administrative Tools -> Data Sources (ODBC)), go to System DSN tab then click Add. BEYLER BU NEDIR BILEN VARMI ? Benim bilg. de bu yok yaw .Nerden bulcam bunu.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sphere afferin len[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 odbc yide çözdüm:)simdi az bişi kaldı.[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 afferin a ferin açıcan sen benden önce açma servervi :)[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sp3 kurarak halletmişindir? SP4 yüklü bende lol.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ya knight online server kurmak ne zormuş havere hata alıyom.Bi acabilsem hatalı falan oynucam ama açılmıyo hata veriyo :(:(:(:([signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Knight Online serverı kurmak 20000 dolar diye biliyorum, ayrıyetten her ülkeye bunu sağlamıyorlar.. Abzürt bir emilatörle tek başına oynarsın ancak..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 şşşttt açın çabuk hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 emulatörle güzel birşey yapabilsen bile windows tabanında çalışmak hele hele mssql kullanmak sana pahalıya patlayacaktır. dedicated serverlarda hepsi para bunların, ben korson windows yükleyecem diyemiyorsun :) ayda en az 100$ oynar bunlar yüzünden.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar