Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 MYKO yu kurdum bilgisayara tam patchleri yükleyeceği sırada FTP error verdi 3 4 kere kurdum her türlü denedim olmadı sorunu çözebilecek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 myko updatelerini ftp serverinden cekiyor . FTP serverleri down ise cekemez belki restart atmislardir yada ftp serverini güncellliyorlardir 1-2 saat icinde bir sorun kalacagini sanmiyorum[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 server statüse baktım down deildi düzgün çalışıyordu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 başka fikrinis var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ark. server.ini dosyasını güncelle diyor yane oynayan biri o dosyayı göndericek bende benimkine kopyalıycam biriniz yollayabilirmisiniz :D myko için :P [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar