collektor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yaf kardeşler ben ultimayı yenien kurdm update yapmıyı kriz tuttu yaf birisi yardım edebilirmi plsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 nası yapmıyı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 update server göçmüştür yaf ondan yapmiyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Netten çekilen bazı Ultima Online version'ları hatalı çıkabiliyor .. UoPAtch te sorun yaşanıyor .. En son Client'ı netten çekebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crossius Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Trasty nin dediği gibi 2 haftadir bende pacth yapamiyordum. Ama akşam 6 Sularinda yapmayi başarabildim. Sende o saatlerde cunku Osi'de Skill gelimi vs artik gunde 1 saat sanirim pacth de o saatte sunuluyor sadece bi mantık ama dediğin gibi problem var sanirim ama bana rast geldi yaptim :P27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar