Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avast! 4 Home Edition Türkçe 4.6.691

vimpir

Öne çıkan mesajlar

AVAAAAAAAAST AVAST
anlatamıyorum çoğu güzel arkadaşıma. mis gibin bedava kullanın diye. adam diyoki bedavadan hayır mı gelir?. adamların şirket politikası gereğidir bu arkadaşım! adam diyoki non commercial arkadaşlar antivirüs programına para vermiyolar. kopya kullanıyolar. bari bizimkini bedavaya kullansın ama bizimkini kullansın diyor.

ben çok memnunum. hiç kasmıyo makinamı. on access protectionı hakikaten yardırıyo. bazen bilgisayarda bi virüs olduğunu farkediyorum mesela. diyorum ki "allah seni top etsin avast" sonra norton yüklüyorum o da bulamıyo. hiç biri bulamıyo :D format atıyorum geçiyo sonra :-)

programın kenisiyle gelen skini hakikaten suxor. ama yeni skin çekebilirsiniz. benim favorim(programı virüs programına en çok benzetendir ayrıca, default skini mp3 player gibin :D) şudur:

kullanımı fln çok kolay. hatta bi screensaverı var avastın. ss girince virüs tarıyo fln. ama on access kısmını kapatıcaksan top ol :D bi halta yaramaz o zaman.

yükleyince git paşa paşa bi lisans kodu al(beleşşşşşşşşşşş) 140 gün kullan. bitnce gider bidaha alırsın.

Hadi bakalım :D

Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiç avast kullanmadım ama merak ediyorum.
Geçsem mi geçmesem mi ? bilemiyorum
Acaba avast kullanan biri şu dosyayı scan eder sonucu buraya yazabilirmi ?
http://criminal2.hypermart.net/virus_test.zip[signature][hline]Home Page
Yitirdiği yola kavuşan,ve o zamana dek boşuna dolaştığını anlayan biri gibi yürüyorduk ıssız vadide.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maleboge, 30 Ağustos 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
Ben hiç avast kullanmadım ama merak ediyorum.
Geçsem mi geçmesem mi ? bilemiyorum
Acaba avast kullanan biri şu dosyayı scan eder sonucu buraya yazabilirmi ?
http://criminal2.hypermart.net/virus_test.zip
bu dedigin seye benzemiz benim icin parmagini kesermisin :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin?
gmNinca
Sosyal ağlarda paylaş

VIRUS_TEST.ZIP
ArchiveType: ZIP
--> 1.bin
[DETECTION] Is the Trojan horse TR/Mistfall

bende anti vir kullanıyorum ne sistem kasıyor ne de başka zorluğu var. süper hafif, beleş o da..
o buldu..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...