vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 varmi kullanan, nasildir ne degildir kaspersky cok iyi ama bayiyor beni[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 AVAAAAAAAAST AVAST anlatamıyorum çoğu güzel arkadaşıma. mis gibin bedava kullanın diye. adam diyoki bedavadan hayır mı gelir?. adamların şirket politikası gereğidir bu arkadaşım! adam diyoki non commercial arkadaşlar antivirüs programına para vermiyolar. kopya kullanıyolar. bari bizimkini bedavaya kullansın ama bizimkini kullansın diyor. ben çok memnunum. hiç kasmıyo makinamı. on access protectionı hakikaten yardırıyo. bazen bilgisayarda bi virüs olduğunu farkediyorum mesela. diyorum ki "allah seni top etsin avast" sonra norton yüklüyorum o da bulamıyo. hiç biri bulamıyo :D format atıyorum geçiyo sonra :-) programın kenisiyle gelen skini hakikaten suxor. ama yeni skin çekebilirsiniz. benim favorim(programı virüs programına en çok benzetendir ayrıca, default skini mp3 player gibin :D) şudur: kullanımı fln çok kolay. hatta bi screensaverı var avastın. ss girince virüs tarıyo fln. ama on access kısmını kapatıcaksan top ol :D bi halta yaramaz o zaman. yükleyince git paşa paşa bi lisans kodu al(beleşşşşşşşşşşş) 140 gün kullan. bitnce gider bidaha alırsın. Hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben bayaadır kullanıyorum. bir buçuk yılı geçti. diğer virüs programları ile kıyaslayamam bile. sp2 den önce bi de firewall takıyordum yanına artık gerek yok. tabi spy bot da olacak. olay bu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben hiç avast kullanmadım ama merak ediyorum. Geçsem mi geçmesem mi ? bilemiyorum Acaba avast kullanan biri şu dosyayı scan eder sonucu buraya yazabilirmi ? http://criminal2.hypermart.net/virus_test.zip[signature][hline]Home Page Yitirdiği yola kavuşan,ve o zamana dek boşuna dolaştığını anlayan biri gibi yürüyorduk ıssız vadide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kıllandım şimdi :D indirip taramam ben bunu :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 himm ulam gaza geldim simdi:) neyse deniyelim bi[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Maleboge, 30 Ağustos 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Ben hiç avast kullanmadım ama merak ediyorum. Geçsem mi geçmesem mi ? bilemiyorum Acaba avast kullanan biri şu dosyayı scan eder sonucu buraya yazabilirmi ? http://criminal2.hypermart.net/virus_test.zip bu dedigin seye benzemiz benim icin parmagini kesermisin :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swiftbew Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bende bayadır avast kullanıyorum acaip memnunum[signature][hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bende yukledim acaip deil ama suan icin memnunum, tavsiye ederim simdiden 12 trojon yakaladi bu arada crack icin sufer 1 program buldum kendi arama yapiyor trojanli siteleri es geciyor istiyen varsa pm atsin liniki yolliyim.[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 VIRUS_TEST.ZIP ArchiveType: ZIP --> 1.bin [DETECTION] Is the Trojan horse TR/Mistfall bende anti vir kullanıyorum ne sistem kasıyor ne de başka zorluğu var. süper hafif, beleş o da.. o buldu..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar