Predator Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Daha 5dk öncesine kadar yoktu henüz başladı . Reset attım düzelmedi. Sorun şu: tek tıkladığımda 3-4 kere tıklamışım gibi algılıyor.Mesela arka arkaya 3-4 tane explorer penceresi var birini kapatıyım diyorum arkadakileride kapatıyor. Denetim masasından falan düzelmiyor. Yardım =([hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Tıklama yerleri aşağıya gelecek şekilde 3 kere tersinden de 1 kere hızlıca vur düzelecek.[hline]8-)
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 lol dalga geçiyon sandım ama harbi harbi düzeldi hahaaha. süper yöntem =) patentini ben alıyım bari :P :P[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ehe sorun geri döndü. kalıcı bir çözüm bilen yokmudur ? mouse mu değiştirmem lazım illa =([hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
aente Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 yeni mouse :))[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee..
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 a4 kesinlikle sux falan değil. bundan önce microsoft intelli kullandım daha 1 yıl olmadan zart diye counterın ortasında yamulup gitti. Hemde özenle bozulmasın diye uğraştığım halde. Aynı şeyi counter ortasında bir arkadaşım daha yaşadı. Ama bu a4tech neler görmediki. Duvardan duvara uçtu be Ultima oynarken. 2.5 hatta 3 sene oldu kullanmaya başlayalı. tık yoktu. Henüz bozulmaya başladı. Microsoft sux asıl.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mx500 Tavsiye ederim süfer bi alet...[hline]Böeeeeeee
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: UrZa, 15 July 2003 01:58 tarihinde demiş ki: a4tech sux. adam gibi microsoft alın yada gamer'sanız kesinlikle logitech almayın gidin belkin nostromo al.[hline]Masturbation is self improvement. 5 senedir aynı mouse u kullanıyorum lol 57$ a almıştım o zamanlar microsoft intelli explorer hala taş gibi hiç sorun çıkarmadı şu an altındaki kayganlaştırıcı azalmaya başladığı için yenisini almayı düşünüyorum.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 şimdi hesapladımda 6 sene olmuş 97de almıştım lol[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 xayd3r yeni mouse alcağına Mouseskatez al Tık[hline]Böeeeeeee
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: ConspiratoR, 15 July 2003 03:50 tarihinde demiş ki: xayd3r yeni mouse alcağına Mouseskatez al Tık[hline]Böeeeeeee bu altına yapıştırılan kayganlaştırıcı hede galiba hmm 16.401.000 TL diyor değer mi diye düşünüyorum ama bu mouse u kullanmaya devam etmek benim için hoş olur ancak ne kadar temizlesemde etsemde yaşlanıyor alet :P nese bakalım gelecek ay alıcam ya mouse yada bunu sağol bilgilendirdiğin için.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 para sorunun yoksa mx500den kralını tanımam ama sınırlı paran varsa skatez işini görür diye düşünüorum arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre baya bi işe yarıyomuş[hline]Böeeeeeee
Öne çıkan mesajlar