Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hımmm..iyi güzel bulduk okey de abicim ben diyorum ki hep aynısı oluyo![signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 o zaman olgun insanlar bul[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 abi 4 sayfayı okumadım ama ben sadece salla kızı derim abi sonucta o kadar pislik yapmıs... 3 sene az mı bea??? ileriye bak derim ben[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 @raizen: bu 5. kız bağlandığım ve çürük çıkan! diğerlerini saymıyorum onlarıda ben harcadım belki başka birilerinin benim gibi olaylar yaşamasına sebep oldum ama bu döngü benim suçum değil...ve harcadıklarımda doru düzgün kızlar değildi! @turambarturin:4 sayfayı okumamıssn belli sorun değil tabi!işte sorun bu kız değil sorun hep böyle olması..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 prdon ama çok üşendim naapıyım :-p neysem kolay gelsin sana[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eheh önemli değil nop =) saol..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 demek ki hep yaptığın bi hata var. geriye bak ve bunu bul. her seferinde daha olgunlaşırsn. bu hataları yapmassın. olmadı yeniden dene. olmadı hep dene.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 aynen öyle düşünüyodum taki 6 aya kadar artık düşüncelerim çok değişti (olgunlaşıyorum hayat bu diyodum) artık sürüklendiğimi hissediyorum![signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bi yerde dur demen lazım. kendini kaptırmadan olayları gözden geçirebilmen gerek.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 işte en zor yanı!!! ve yapamadığım başaramadığım yanı... .:'([signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kendine hakim olabilmek zordur evet, ama başarabilirsin. olayların farkındasın. bu konuda biraz kendine güven. yapmak istediğin şeyin yanında gelen artçı düşünceleri takma. yapabilirsin.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sanırım o deneme olayı geçti! belki başka bi ilişkiye (ben aseksüel olmadan olursa tabi!) yardımlar için çok sağol,iyi geceler... *kafa 1567 dünya olmuş,artık ayakta durmaz ve bütün ümitleriyle yatar.yeni bir sabah,yeni bir şans için*[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yat uyu artık,birazdan sabah olacak düşünme bunları[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 dimi en iyisi! takmiyorum zaten attım son mesajı artık yeni arayışlar =Pp[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Saeros, 31 Ağustos 2005 02:39 tarihinde demiş ki: afedersin de, salaklığın lüzumu yok. bas git dersin olur biter. kısaca +1..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eh doğru , hiç sallama.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar