Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yapmam gerek? (aciL)

Lithium

Öne çıkan mesajlar

said:
Lithium, 31 Ağustos 2005 03:10 tarihinde demiş ki:
ya batıdım galibaga ama..ya aklım onda diğil anlatamiyorum çok farklı bi konu sorun o diğil sorun ben böle kızlar hep var ben gidip buluyorum nasıl oluyosa!? ya gecen sene lora yı (isim veriymde bu kızı yazmaktn bıktım) unttm ve bi kıza aşık oldum ondada aynı şey oldu biraz daha uzun sürdü tek fark o! ben yine aptal erkek rolünde ortada kaldım..hep böyle oluyo ben takılıp kalıyorum <=/ yok mu bi çözümü ya bi hap alsam unutsam o kızı o an!

Bu boyle giderse kötü yola gidersin...
Hap map deme sacma seyler düsünme ve asla kimyasala girme.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

yok kimyasal anlamında demedim yaf..öle bişeye girmem tabiki de..hani denir ya ilacı yok mu bunun o anlamda dedim..ama ciddi psikiatrste kadar gittim bu kız (ve gibileri yuzunden) nooldu ilac verdi 2 ay kullandık sonra aynı tas aynı hamam! aseksüel olcam sonunda o olcak.....[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

neden senle her zaman böyle bi sonuca varıyoruz.ne zaman boyle bi konu acılsa,yuzume vuruosun durmadan bişeyleri! (duygunun,sevginin,herseyin ne olduğunu biliyorum..) hayatımda az şey yaşamadım ben ali..belkide çoğu şeyi erken yaşadığım için böyleim..hayatımı biliyosun zaten ya!!!başima gelmeyen şey kalmadi.yalniz bi hayat yaşiyorum..SEVGİ.PUFF bana mı anlatıyosun.ben sevmedim mi sanki,bana dogru durust insanın ne oldugunu acıkla lutfen cunku ben salak olmadiğima inanıyorum

budur noktasına virgülüne kadar aynısını geçirdim ne diyim ben şimdi?[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

senle herzaman bunları yaşıyoruz çünkü bana layık olamadın. duygudan sevgiden nekadar anladığını da gösterdin bana. artık herşeyin farkındayım bu yüzden yüzüne vuruyorum herşeyi. hayatını biliyorum ve artık bilmekte istemiyorum. başına gelenlerden ben sorumlu diilim ama şuanki durumumdan sen sorumlusun. eyer sevmiş olsaydın şimdi bu durumda olmazdık. salak olan sen diilsin benim çünkü hala senle konuşuyorum de ve bb de

(çokmu dramatik oldu ne )
valla ben olsam bunları yazar bidahada arkama dönüp bakmazdım[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin
Ama değiştiremezsin yaşamını
Artık sen,
Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır...
Sosyal ağlarda paylaş

dainty nin yazdığını tamamen yazdım ve yolladım şimdi..
craytotem senin topiğinide okudum aynen öle bi kıza bağlanıyorum sonra bitince 10 kızı üzüyorum,kısır bi döngü haline geldi..birni üzmeden ve üzülmeden halletmenin bi yolunu buldun mu sen? (arada dainty çok sağol uğraşıp yazdığın için!)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...