RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Beyaz Dişşş Sakinnnnn[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hmm bu baslik kacinci unuttum bile : )[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 güzel şeyler açıyorsun da madem hepsine öeah diyoruz bi başlık altında toplasaydın keşke :)[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Taka Chopsuey die arattım ne yapayım çıkmadı bişi ara bi istersen..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 redall attacks the forum once again ( en son eagle yapmıştı bunu, hatırlarım)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ayrıca forumda aranıp da bulunamayacak tarzda bir başlıkla açıldı diye hatırlıyorum bu, bunu koydukları sitede de daha nice şey vardı öeah diyecek, ekleyeyim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 bak 2 tane buldum ama onlarda da ayar veren verene=) http://forum.paticik.com/view.php?id=126691 http://forum.paticik.com/view.php?id=115624[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Öne çıkan mesajlar