Qui Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Battleground Change! In the upcoming patch, we will be changing the level ranges of two Battlegrounds. Warsong Gulch and Arathi Basin will now be level-banded as follows: # 20-29 # 30-39 # 40-49 # 50-59 # 60 Priest'i lvl 40 yapıp bırakmıştım BG için kullanırım diye.. Artık ağlayabilirim! Yinede yerinde bir değişiklik :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 İyi olmuş. Çünkü 31-40 olayı çok saçmaydı. 40lar atla geziyor ötekiler gezemiyor.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bence prime time'da 5er'li aralıklar yapsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 mehehe :-P Uf uf rogue lvl 29da kaldı 30 yapacaktım, iyi ki de hesabım donmuş :-P Bi de tekrar aktif edebilsem ^^ CAPSLOCK KILLERS lvl 40 guildi olacak demek. MOHAHAHA! lol[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 iyi iyi ben daha bi süre 60 olmam o zmn 60 olupğ napacam =)) 59um işte taıdnı çıkarırım wsg nin =) [signature][hline]bi tanecik aşkım isabella!! [Bu mesaj tunca tarafından 31 Ağustos 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hiç yakıştıramadım Qui, aramaya inanmayıp kötü örnek oluyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Eh süper olmuş gurupla girerken bgbuddysi olmayan biri queyi kaçırınca lvl 51 shaman random görünce delirmiyeceğiz demekki.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar