Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En güçlü boss ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya sonradan aklıma geldi
DREAD MARE'nin en güçlü olması lazım çünkü bi ara respawn olduunda 4 party olarak zor kesmişlerdi :D
Dread Mare mi daha güçlü Troll kingmi?
Mesaj tarihi:
Troll King --> Lvl 110 - hp 180k - Attack 16k - Defense 633 :)
Dread Mare -> Lvl 145 - hp 160k - Attack 15k - Defans 3400

bi çekişme var :D lvl ve defansta dread mare , hp ve attack da troll king :S
Mesaj tarihi:
Ben gerçek anlamda bi noob iken moradonda çıkan glyptodon'u kesmiş ve boss zannetmiştim..En güçlü oydu eskiden benim için...[signature][hline]Char : Maara
LVL : 5x Buffer/Healer
Clan : TnT
Server : Ares (göçtü göçtü..)
Mesaj tarihi:
volcanic rock ve dread mare gibi çok zor spawn olan boss ları saymassak attack olarak en kuvvetlisi TK, defans olarak da talos.

fakat 2 si de mailce ve massive yedikten sonra çok rahat ölürler.
Mesaj tarihi:
said:
Gothic_Angel, 30 Ağustos 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
Biz troll king kestik 12 glaceier , 12 poison , 12 magic resist veren kolye cıktı :'(

Kolye? Emin misin?[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Hobaaa tam geyik modundayım.
Mesaj tarihi:
VALLAHA SİTESİN DARK MARE GİBİ GÖZÜKÜYO AMA BİLMEM

BENCE O DEĞİLDİR ZATEN SİTESİNDE HEPSİNİ GÖSTERMİYO[signature][hline]BERAMUS
EL MORAD
ASASSİAN
40x
!!!EN BÜYÜK EL MORAD!!!
Mesaj tarihi:
En güçlü boss Dread mare, ardından TK.
Bir süredir oyuna giremiyorum o yüzden emin değilim ama Dread Mare spawn olmaya başlamadıysa şu anda oyundaki en güçlü boss TK. (Kesilmesi en zor olan değil, en güçlü boss)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
dread mare zor deil gerçekten sadece alana attack veriyor 1 party healer bir tanede tankı heallemek için healer 62+ bir tank rahatça kesebilir ayrıca dread mare spawn olmuyor hala ama dibine girince dm kadar vuruyor..[signature][hline]They are One..the Ring and the DarkLord.
Mesaj tarihi:
said:
TrTownUser, 30 Ağustos 2005 16:39 tarihinde demiş ki:
Direk lvl 70 bi blade master tank yapıp başlıyo kesmeye 2 massive bi duffer parazit atıyor sürekli 4 sin drain,wampir touch vuruyorlar sürekli öhm 3dk sürüo ne zmn spawn olsa kesioz :D 3 kere kestiq hala holy water ı göremedik o başka

holy water icin party ndeki priest e loot lat box ı ;)[signature][hline]Nick : AnGeL911
LeveL : 64
Class : Mage - Elemental Lord
Paper Fire with +6 Lycoan ;)
  • Yeni Oluştur...