Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bir arkadasim için ev arkadasi araniyor... [spo1=Istanbulda ilgilenenler tiklasin...]20 gün içinde bir eve çıkmam lazım. Tek kişi çok zor olacağından dolayı 2 ya da 3 kişi çıkalım diyorum. ITU Fizik Müh.'e girdim bu sene. Ayrıca Marjinal (balmumcu'da) adında bir firmada programcı olarak çalışıyorum. Mecidiyeköy'de ya da o civarlarda bir ev tutmayı düşünüyorum. Hem okula hem işe yakın olması açısından. Yanımda hiç bir eşyam yok. yani buzdolabı, yatak vs.. şeyler yok. Onları alırız artık. Eve 2.4ghz, fx5700, emu1820 ses kartlı bir bilgisayar, 8MP Canon PowerShot PRO1 kamera, El yapımı celestion hoparlörlü bir gitar amfisi, ve ibanez rg-550 bırakacağım. bunlardadan ortak faydalanabiliriz çıkacağım kişilerle. Benden iyi ev arkadaşı var mı? söyleyin. MSN: [email protected] GSM: 0505 3236034 (SMS atarsanız çok iyi olur, işteyken telefonu yanıtlayabmıyorum genelde) [/spo][signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 up[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bence özel mesaj atsınlar ilgilenenler. telefonunu buraya yazarsan, işsiz 3000 mesaj beleşçileri baya bi basını agrıtabilir arkadasının[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mix sende eşeğin aklına karpuz kabuğu getirdin/düşürdün valla[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 30 Ağustos 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bılgısayar varsa hıc bırseyye gerek yok :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 insan karakterini anlatır. O ne öle eskiden vardı ya sadece evinde bilgisayar oynamak için arkadaş olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 o gitar için heryere gelirim ben be ama mecidiyeköy uzak kalıyo.... ahhh ahhh içim gitti ibanez olsun çamurdan olsun...[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Mix, 30 Ağustos 2005 18:17 tarihinde demiş ki: bence özel mesaj atsınlar ilgilenenler. telefonunu buraya yazarsan, işsiz 3000 mesaj beleşçileri baya bi basını agrıtabilir arkadasının ağrıtamaz 0505 li numarası arkadaşın :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 mesaj içeriği salaklık içerdiği gerekçesiyle silinmiştir [Bu mesaj amon tarafından 30 Ağustos 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: jacabo, 30 Ağustos 2005 20:24 tarihinde demiş ki: said: Mix, 30 Ağustos 2005 18:17 tarihinde demiş ki: bence özel mesaj atsınlar ilgilenenler. telefonunu buraya yazarsan, işsiz 3000 mesaj beleşçileri baya bi basını agrıtabilir arkadasının ağrıtamaz 0505 li numarası arkadaşın :) onunda hilesi hurdası varda açıklamiyim[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Başındaki 0 at yeter örn 5341232133 yap yolla.[signature][hline]The worst is over now and we can breathe again I wanna hold you high, and steal my pain away There's so much left to learn, and no one left to fight I wanna hold you high and steal your pain 'Cause I'm broken when I'm open Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar