Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Megadeth metallica iyi gider abiler hehe[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 varım. elektro hard rock, grunge, klasik de flamenko çalabilirim. p.m. atabilirsiniz şartlar olgunlaşınca..[signature][hline]Papirus* ... Arian: abi neden ben hep çukura boşalıorm? philoxenus: çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya adam gibi organize olsak çalarız hepsini sorun değil.. BASS GİTARİST YOK MUDUR YA ? bide vokal falan herkes gitarist olmazki böyle hehe[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 izmirden ben varım fasıl bilem çalıom :D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 vokalde de varım. her türlü :)[signature][hline]Papirus* ... Arian: abi neden ben hep çukura boşalıorm? philoxenus: çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 vokal en önemli etkenlerden ya çünkü gelicek adamlar müzisyen değil yani direkt olarak vokal iyiyse grup iyi mantığı olucak kanımca.. bide herkes çalarım falan diyoda acaba bu arkadaşların tecrübeleri varmı ? 2-3 grup olucaksa (ki şuanki elektro gitaristlere bakılırsa o kadar grup çıkar) bizim deli gibi bass,vokal ve davul eksiğimiz var duyurulur..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 evet herkes birbirini msne ekleyerek bir grup oluştursa hemen başlatacaz şu işi, şarkı listelerini falan yazacaz ama birtek bizim grup (ben+ryan+...) olursa olmaz bu iş. 3-4 grup olması lazım. o yüzden basçı baterist vokal aranıyor :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 grup formatında bişey yapsak o zaman mesela biz grup olarak katılsak örnek benim grubum papirus, eğer 2-3 grup olucaksa grupları karma şekilde yapalım ortalık daha bir şenlenir. bas-davul vesaire açıkları da bu şekilde kapatabiliriz. böyle olunca ayrıca 5 grup bile çıkabilir o zaman daha zengin birşey olur ama formatı da ona göre ayarlamak lazım. mesela yarışma türü birşey olabilir... hı ?[signature][hline]Papirus* ... Arian: abi neden ben hep çukura boşalıorm? philoxenus: çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya öyle de olur ama paticik içinden olursa herkes daha iyi olur.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 herkes kendi grubunu getirsin evet uyar hatta baya iyi olur.. bu arada yarışma demişsin ? emin misin hehe? bana uyarda kasılmasın millet ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 rekabet kalite getirir derim. hem kasılsın biraz millet nolucak :) ayrıca "pati içi" muhabbeti şart mı? bizim gruptan benimle beraber iki kişi üye diğerleri değil. ama getirir onları da yarın üye yaparım bişey değişmez yani o yüzden gereksiz bence.. işin başı-ucu paticik zaten. eğer bu tutarsa belirli zaman aralıkarında daha da geliştirip farklı şekillerde de yapıp gelenekselleştirebilirirz. herkes özverili olursa olmayacak iş değil sanırım..[signature][hline]Papirus* ... Arian: abi neden ben hep çukura boşalıorm? philoxenus: çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: ayrıca "pati içi" muhabbeti şart mı? bizim gruptan benimle beraber iki kişi üye diğerleri değil. ama getirir onları da yarın üye yaparım bişey değişmez yani o yüzden gereksiz bence.. işin başı-ucu paticik zaten. eğer bu tutarsa belirli zaman aralıkarında daha da geliştirip farklı şekillerde de yapıp gelenekselleştirebilirirz. herkes özverili olursa olmayacak iş değil sanırım.. bu dediklerine katılıyorum tamamiyle , yarışma olayına gelince farketmez bana oda aklımızda bulunsun gelicek tepkilere bakalım yapalım yani uyar..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tamam üye olsunlar yarın daha iyi olur :) vallaha bu organizasyon olursa bence de çok iyi olur. bir barda paticiklilere paticiklilerle gitar çalmak hoş olur yani benim için.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ne yarışması ya herkes çıksın takılsın işte bence .. Crossroads modelimi yapcaz ? :D mızıkalı bi dede çıkaralım mı sahneyede.. Bide patiband projesi olacaksa elemanlarının patiden olması daha iyi gibi geliyo ama ille daha çok grup diyosanız diyecek bi şey yok tabi :D ..[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 teşekkürler. birşey daha eklemek istiyorum; kendi aramızda bir lider belirleyelim, organizasyonun genel haliyle çizebilecek herkese hitap edebilecek, herkesi bir arada tutabilecek biri kısaca "zamk" görevi görecek, birleştirici bütünleştirici. çünkü eğer bu olmazsa organize olmak gayet zordur, herkes ben varım diyor öteki gün "abi nerdesin?" "abi işim var ananem hatalandı gelemiyorum" olaylarına hiç girmeyelim. liderin genel özellikleri böyle olabilir onun dışında özel bir yetkisi olmasına gerek yok sonuçta burası dost-arkadaş ve paylaşım ortamı kimse kimseden üstün değil. diyorum.[signature][hline]Papirus* ... Arian: abi neden ben hep çukura boşalıorm? philoxenus: çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ryan başlattığına göre o sorumlu olur bu işlerden, zaten 1-2 tane grup kurabilsek hemen yetkililerden destek isteyecez, böylece katılım da artar.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 peki. benim oyum "ryan"a o halde. uçur bizi :)[signature][hline]Papirus* ... Arian: abi neden ben hep çukura boşalıorm? philoxenus: çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ya katılıcak gruplar birbirleriyle iletişim halinde olur hep. ayarlarız onları msn'den falan olmadı telefonla.. şuana kadar tam destek aldığım adamlar bir metboy birde redall diğerleri hep bende gelirim filan dedi ama detaylı konuşamadık hiçbiriyle msn'imi vermiştim yine veriyim ciddi anlamda konuşmak isteyen gelsin konuşalım.. [email protected][signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bir de rica: lütfen çok acele etmeyelim aragazı alıp. öyle tırt bir organizasyon olmayacağı için sanırım zaman alacak. ve tabii ki, aradan zaman geçtikçe gazımızı da kaybetmeyelim :) saygılar efendim[signature][hline]Papirus* ... Arian: abi neden ben hep çukura boşalıorm? philoxenus: çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ekim gibi yapmayı düşünüyoruz işte.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Acemi(Amatör değil bildiğiniz acemi) olarak gitar çalıyorum... Klavye msnimde çalışmıyor :) Kendi seviyemde olanlarla her türlü çalışmaya hazırım :) Ayrıca günde en az 4 en fazla 8 saat gitar çalışıyorum :) Sağ ve sol el kondinasyonum ve tekniğim henüz oturmadı :( Çalışmalarım devam ediyor... Her türlü jazz,blues,rock severim sayarım çalarım... Çalmaya çalışırım en azından :) Ayrıca her türlü yol göstericiye açığım... Şu an parmak egzersizleri ve ritm üzerine çalışıyorum... :P[signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben derim ki horace tek başına yada bateri klavye şeklinde trio olarak çıksın bize bir konser versin. horace ı ayarlayın. bence süper olur çok eğleniriz.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 paco de lucia-al di meola-john mclaughlin getirelim sana istersen yapsın bi trio ?[signature][hline]Papirus* ... Arian: abi neden ben hep çukura boşalıorm? philoxenus: çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Arkadaşlar Bu konu arkalarda kalmayı hak etmiyor Gerekirse Sticky olsun... Bu iş olacak.. Bakın Ne Diyorsun Ekim İyimi Yoksa Eylül Sonlarımı... Birde Acilen Grupların Oluşturulması Ve Repertuar Çıkarılması lazım.. Bu işten elimi Çekmicem...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bütün postları okumim şimdi.... şehir ne olcak? ne çalıcaz? ben ankara gitar çalarım. jazz tercih ederim ama her tür rock, metal, ne varsa eşlik ederim. yoksa bas gitarda çalabilirm. hadi bakalım...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar