karakedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2001 nedir niyedir bilmem hep buradan çıkıs yapıyoruz amerikadaki osi serverlarına. http://212.156.4.20/mrtg/ttnet-gw.isdnet.net.html çalışsa min 500 ping kendi veriyor, çalışmasa diğer çıkışları tıkıyor. cidden çok kötü neden diger çıkışlarımızı kullanmıyoruz ki :( [Bu mesaj karakedi tarafından 30 Kasım 2001 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 23, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2001 bende biraz önce aynı router statistiklerine bakiyordum tt net e mail atalım diyecem dinlemeyecekler, ISDnet e fake mail atalım istemiyoruz sizi diye(yuh) oda olmaz tabi:) özelleştirilirse inşallah bazı reformlar yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksolid Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 up insallah eksikler giderilir yanlışlar düzeltilir[hline]O=(======- Solid -======)=O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 duzeldimi acaba bu ya ? :) lol[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 oh iyi iyi ben donmeden duzelsin burda alistim isik hizlarina gelince attan essege gecmis gibi olmaayim :lol:[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki: angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bu patideki ilk msj mi[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Hayır, devamlı ilk mesajları uplamaya bayılan çılgın paticikler (sen de bunlardan biri oluyorsun bu durumda) ilk mesaj neyin bırakmadılar. İlk mesaj kim bilir ne zaman up olduda nerelerde duruyor..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 hehe (: eskilere bakmakta hoş oluyo[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Waow ilk msg,ben bunu hatırlıyorum :P[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 iih qui ilk msj bu bence ibu degilse linki nedir[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightLord Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 [Bu mesaj NightLord tarafından 24 Mayıs 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 helal sana cok zekisin sen hiperaktif şey seni :-) bu arada ilk mesaj bu değilmiş son resetten sonraki ilk mesaj bu :D[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım [Bu mesaj Patonojen tarafından 03 Temmuz 2005 02:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 ilk mesaj olmasa bile ilk topic olduğu görünüyor :) view.php?id=1 :D[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Hakkaten ya gercek ilk mesaj hangisiydi? Bir sekilde bulalim onu, ekleyelim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tarih oldu ilk mesaj alamassın geri :-) neyse siz bunla idare edin artık[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tarihe bakılırsa ilk msn olamas mı bu?[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hım ilk msg diilmiş şimdi farkettim[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bu mu?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 . yeni konu up'lama sistemini deneyeyim dedim mal gibi mesaj attım.[signature][hline];;suitfly [Bu mesaj metboy tarafından 31 Ağustos 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar