akinnika Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Selam, TR-Nationals ile ilgili bir gelişme var mı? Bu yıl yapılması planlanıyordu galiba? Tarih var mı? Format ne olacak? Katılım şartları ne olacak? Herkes katılabiliyor mu? Yoksa belli bir puan limiti var mı? Wizards'in sitesinde turnuva davetiyeleri ile ilgili bir haber okumuştum, artık daha fazla kişiyi büyük organizasyonlara davet edeceklermiş gibi birşeyler yazıyordu. Bu yurt dışındaki turnuvalara davet edilmek için hangi şartları sağlamak gerekiyor? Nationals'e katılım ön şart sanırım? Yoksa yanlış mı biliyorum? Herkese iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wraith Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yanlış bilmiyosam mtg.gen.tr adresinde bundan bahsediliyor. sen bi oraya bak istersen. İyi oyunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Evet www.mtg.gen.tr sitesinin ana sayfasında güzel bir açıklama var, bunun dışında bende buraya tüm bilgilerin oldugu bir topiği 1-2 günden açıcam.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Enax'a Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 teşekkürler... doğru yere bakmak lazım tabii ki ama nedense mtg türkiye sayfasına düzenli ziyaretler yapmayı alışkanlık haline getiremedim. Halbuki güzel yazılar oluyor (Berkin'in ve varsa diğer yazarların ellerine sağlık), sayfa tasarımı da gayet güzel... gerçi hala birçok yerde (linkte) haberlerdeki "az sonra" tadında "yakında" yazıyor ama o linkler de dolacak inşallah pek yakında :) TR-Nationals duyurusu da hemen ana sayfadaymış zaten... çok büyük bir aksilik olmazsa ben geliyorum... görüşmek üzere... iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Selamlar, Şu sıralarda sitenin (mtg.gen.tr) anasayfasını ben güncellemeye çalışıyorum; fakat forumlarda etkinlik gösteren arkadaşlar dahil tahminimce herkesin bir işi gücü olması ve genelin İzmir'li, Magic'in ise İstanbul'lu olması sebebiyle yaşanan kopukluktan olsa gerek, sitenin alt sayfaları dolamıyor. Gerçi makaleler gayet bol sayılabilecek seviyede; ama sürekli güncellemek için üşenmemek lazım. Foruma yazı yazmak nispeten daha kolay, ama oturup makale yazmak denildiğinde uğraşmak gerekiyor. Aksaklık da burada sanırsam. Umarım bir şekilde düzen yerleşir. Valla tasarımı yapan arkadaşlar şahane yapmışlar, evet burada magic var dedirtiyor insana :) Güzel günler dilerim.[signature][hline]Berkin Bozdoğan .com | sdn | günlük | e-posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar