Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ravnica Pre-Release?

akinnika

Öne çıkan mesajlar

Selam Arkadaşlar,

Uzun süredir İstanbul'a gidemiyorum ve Turnuva haberlerini merakla takip ediyorum.
WotC'de Ravnica'nın Pre-Release event'leri 24-25 Eylül tarihlerinde olacağına dair bir haber okudum.
Bu tarihlerde Gerekli Şeyler'de Ravnica Pre-Release yapılacak mı?
Bursa'daki arkadaşlara da sesleniyorum. 9th edition turnuvamızı gerçekleştiremedik, en azından Ravnica için şimdiden gerekli hazırlıkları yapsak acaba Bursa'da yapabilirmiyiz Ravnica Pre-Release event'ini? Bursa'da olursa bence süper olur (en azından yol parası cepte kalır, turnuvaya katılabilmek için erken kalkmak zorunda kalmayız ve biraz daha fazla uyuyabiliriz)...

Levon: Aslında Gerekli yerine Bursa'da yapsanız turnuvayı, İzmirli arkadaşlar için de ulaşım daha kolay olur :) Ankara'lı arkadaşlar için mesafe fazla değişmeyecektir onları da Bursa'ya davet ediyoruz... Bursa tam ortada... :)
(yuh bu kadar da olmaz...)

Ayrıca ek bilgi: Farklı turnuva formatları da olabilecekmiş. Two-Headed ve 3'lü takım şeklinde...

Herkese iyi oyunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

sorumluluklar konusunda haklısın tabii ki.

istanbul'da organizasyon konusunda yeterli tecrübe var ancak Bursa'da yolun başındayız, Wüstenfuchs 9th ayarlamaya çalıştı olmadı, daha önce Edgewalker birkaç tane organizasyon yapmıştı, Extended ve Two-Headed, iyi de olmuştu...

tabi burada organizatörün yanı sıra katılımcılara da büyük görev düşüyor... katılımcı olmazsa organizatör istediği kadar güzel organize etsin işleri, bir faydası olmaz...

hep söylemişimdir gidip booster açacağınıza gelin 3'er booster alın draft yapalım diye ama nedense kimse oralı olmadı...

neyse, muhtemelen Bursa'da bu iş yine olmayacaktır, ben şimdiden IDO'dan biletimi ayırtayım... Ravnica istanbul'da görüşürüz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Keşke her şehirde eventları yapabilme şansımız olabilse, ama bunada şükür artık sadece istanbullada sınırlı degiliz.
Ravnicaya bakıcak olursak istanbuldan ziyade su anda ankara ve izmirdede yapılıcak gibi görünüyor, bursaya ise gercekten zor, ama olmazda degil, bu işin tek oluru, bursadaki organize işini üstlenen arkadaşın oyunculara ön kayıt yaptırıp, onu mahcup etmiyceğine inandığı güzel bir kalabalığı toplarlayabilmesidir bence.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Yeniden SWG
Eclipse - Enax'a Wise
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı anda İzmir ve Ankara'da da yapılacak olması İstanbul'daki katılımı bir miktar azaltacak gibi görünüyor ama diğer taraftan o illerden İstanbul'a gidemeyecek olan magic oyuncularının da Ravnica bloğuyla tanışmasını sağlayacak, bu güzel bir olay... İzmir ve Ankara'daki organizasyonları üstlenecek arkadaşlara başarılar dilerim...

Bursa'da organizasyon işlerini Wüstenfuchs yapıyordu ama yeni eğitim döneminin açılmasıyla o da Ankara'da olacak sanırım...
Ayrıca üniversiteyi yeni kazanmış arkadaşlarımızın bir kısmı da zaten İstanbul'da olacak :)

Bursa ile ilgili "Bursa'da magic öldü mü?" ve "9th edition" başlıklı konular eskidiğinden ve benim de mesaj limitim yeterli olmadığından o başlıkları tazeleyemedim, umarım Bursa'daki arkadaşlar bu başlığı okuyordur.

Bir ses verin arkadaşlar, ne diyorsunuz Bursa'da Ravnica Pre-Release organizasyonuna girişelim mi? Yoksa hep beraber otobüse binip İstanbul'a mı gidelim?
Sosyal ağlarda paylaş

Levon,
böyle bir organizasyon için belli bir süre önceden müracaatları yapmak gerekiyormuş galiba? Bursa'da bu olayı yapıyoruz veya yapamaıyoruz diye en geç ne zaman size bilgi vermek gerekir?
Hangi şartlar gerekiyor? Asgari Katılımcı sayısı ne olmalı? Eşleşmeleri nasıl ayarlarız? Sonuçların online sisteme girilmesi gerekiyordu sanırım, bu nasıl olacak? Ayrıca burada Judge yok, yeni mekaniklerde (varsa) anlaşmazlıklar çıkarsa "güçlü olan haklıdır kuralı" mı geçerli?
Organizasyon nasıl yapılır konusunda biraz bilgi alabilirmiyiz?

Teşekkürler, herkese iyi oyunlar...
AkinnikA
Sosyal ağlarda paylaş

Ravnica Pre Release icin 1-2 hafta önceden haber verseniz fena olmaz, katılımcı sayısı olarak dedigim gibi en az 15 kişiye ulaşılmalı. Gerisini merak etme yetkili bir kişi Yusuf yada olmassa ben gelirim herşey halledilir.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Yeniden SWG
Eclipse - Enax'a Wise
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben yusufla konusmnustum bursada yapsak ne olur diye o da kisi sayısı bellı olsun 2 ay onceden soyle demıstı yanılmıyorsam.bende anıl aracılıgıyla bı katılım yoklamsı yapmıstım ama 8 e bıle ulasamadıgı ıcın gerı cevap vermemıstım zamanında.neyse katılımcı olursa ankaradan gelırım ben merak etmeyin:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...