Xanthe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bu oyuna baya kafa yordum ama otobusun neden oldugu zincirleme trafik kazasında olay yerini guvenlık altına nasıl alınıcagını bulamadım bılen bırı warsa yardım etsın arabanın tekı gelıo polıcelerı bıle ezıo yere set koyuncad failed oluyor anlıymadım bılen bırı warsa çok makbule geçer??!![signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 arabaların geldii yerde kocaman bi tabela var.onu aktive ediceksin o gelenleri uyarıcak ve araçları sağa doru sapan yola yönlendiriceksin.ama yinede emniyet sağlanmış olmuo.karşı şeritte insanlar kazayı izlio olucak toplancaklar onlarıda daıtman lzm polislerle yoksa güvenlik sağlanamadı der ve bölüm fail olur.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 cok guzel oyunda su trenin istasyona carptigi yer cok zor ... cok fazla olum oluyo yetisemiyosun[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 saolasın abe ....[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar