KQaue Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 İstanbulda bir teknik meslek lisesinden 2003-2004 yılında mezun olmam gerekiyordu. 2 dersim vardı olamadım. 2 yıllık bir yerlere yerleşmiştim ve diplomamı almam gerekiyordu. Biri bölümümün dersi olan bilgisayar diğeri ise 9. sınıftan haftada 1 saat olan elektronik bölümü dersi idi. Her ikisinden de kaldım. Sağolsun yüksek okulun biri misafir öğrenci olarak beni hazılık kısmına kabul etti ve 1 yıl ingilizce okudum. Geldik bu yıla. Bu sene tekrar girdim sınavlara bilgisayardan geçtim fakat alakasız olan tek dersten tekrar bıraktılar ve bu senede yerleşmiştim bi yerlere. Okuldakiler milliyetçi olduklaır için parada kabul etmiyolar. İşin acı kısmı bu son şansımdı ve beni okul açık meslek lisesine sevk edicek. Kısaca okul hayatım bitti. Böyle bir durumda siz olsanız ne yapardınız? Ne gibi yasal işlem yaparda bu tek dersten kurtulabilirim. Bunun yeri burasımı bilemiyorum ama çok çaresizim. Lütfen bilgili birileri akıl versin. Lütfen.
Öne çıkan mesajlar