Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Arkadaşlar patchde hata aldım.Tamam dedim biraz devam etti bi hata daha geldi tamam dedim patch was aborted dedi.Offff napcam ?[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Arkadaşlar yoksa http://www.anarchyonline.com/content/downloads/patches/ bu sitedeki tüm dosyaları ındırmem mı gerekıyor ?Yaklaşık 1-2 gb kadar dosya var.Bunların hepsi tek tek indirilicekse ben silerim daha iyi . Ne olcak ?[signature][hline]Caglarus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zubaru Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Sphere, 30 Ağustos 2005 01:52 tarihinde demiş ki: aldığın hataya baklırsa 15.8.0 i indirirken hata almışssın.Bahsettiğin adresten 15.8.0 ve üst versiyon patchlerini indirmen gerekiyor.Tahmini 60-70 mb. Şu anki versiyon 15.9.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar