OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Arkadaşlar CZ de lvl kasmak (sakıncalı evt) daha mı yararlı..Çünkü ilk ve son kastığımda bir iki apos kesmişlerdi ve 14 000 exp geliodu tanesinden..Tabi bir karus assasin tepemize inene kadar..Diyeceğim şu..CZ de her yaratık fazla exp verip daha iyi item mi düşürüyor....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 evet aynen öle iyi exp ve drop[signature][hline]They are One..the Ring and the DarkLord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben imzadaki priesti oynarken arkadaşlar kasıyodu..Ordan aklımda kalmış sorayım dedim..LvL 40 a emin adımlarla giden bi mage char oynuyorum da :) İlerisi için sordum..En azından lvl50+.....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben her gün golem kesiyorum cz de golem saolsunlar bu aralar 15 dakika huzur vermiyorlar 3-4 kişi halinde orc arkadaşlar.Ve anlamadığım ; Bunlar toptan dalıyor kaçıp hp fulleyip geri gelince teker teker town çekiyorlar yazıklar olsun böyle oyunculara..... :X[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ne yapsınlar hergün noob göremiyolar khdfvadasd[signature][hline]They are One..the Ring and the DarkLord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Hoodstar, 30 Ağustos 2005 19:58 tarihinde demiş ki: ne yapsınlar hergün noob göremiyolar khdfvadasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar