hyde Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ıınternet explorerdan baska tarayıcı varmı kullanıslı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Opera.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben Opera kullanıyorum Download [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 30 Ağustos 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 firefox her zaman en iyisidir..[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mozilla iyidir guzeldir .[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular.
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 donwload adreslerını verıırsenız sevınırım :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Verdiğim download adresi çalışmıyor mu? Yukardaki... Opera ana sayfasına buradan da gidebilirsin.. Ama yukardakinin çalışıyor olması lazım yaw.. :-?[signature][hline]MONO(b)LOG
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Firefox[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 dasaaa sgl calısıyor baskada bakıyorum bu arada explorer sılsem olur mu ?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mozilla Firefox üstüne plug-in yüklicen bir iki tane, cillop gibi olacak kesinlikle tavsiye ediyorum[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 nıhaha zaugna geçtim seni[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
keyn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 fire fox diyorum baska bişey demiyorum..[signature][hline]S.E.N.
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 firefox iyidir.. kalitedir karizmadir...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 30 Ağustos 2005 18:51 tarihinde demiş ki: Mozilla Firefox üstüne plug-in yüklicen bir iki tane, cillop gibi olacak kesinlikle tavsiye ediyorum plug-ın nasıl yapıcam acıklarsan sevınırm :P
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=125208 http://forum.paticik.com/view.php?id=128809 http://forum.paticik.com/view.php?id=116766 buralara bak, yeterince bilgi var kesinlikle[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 plug-inler için Tools->Extensions a bas açılan pencereden Get More Extensions yazan yere (sağ alt köşe) bas mozillanın Extension sayfasından işe yarar gördüklerini yükleyebilirsin. aynı şekilde skinler için Tools->Themes a bas açılan pencereden Get More Themes yazan yere (sağ alt köşe) bas mozillanın Themes sayfasından güzel gördüklerini yükleyebilirsin.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya bendeki türkce nasıl olacak bu :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 siddetle tavsiye ederim neyimi Avant cok guzel ozellikleri var auto refresh, bikac sayfayi esit sekilde dikey veya yatay bolme v.s v.s ben cok memnunum[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? gmNinca
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 avantbrowser explorer üzerine wrapped program değil mi? salla derim avantı =) Ayrıca dediklerinin hepsi opera'da ve firefox'ta mevcut[signature][hline]MONO(b)LOG
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bu topicten çok açılmıştı. ve bütün kullanıcılar firefox da anlaştı.
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 opera genelde firefox'dan daha hızlı deniyor. opera ne kadar daha iyi olsa da firefox'un popüler olması sayesinde bir çok plugin falan yazılıyo tabi.. bi de alışkanlık meselesi. yıllardır firefox kullanıyo olmasam belki opera kullanırdım. hatta mesela konqueror da firefox'dan daha hızlı çıkmış bi çok testte, ama bi türlü alışamıyorum. firefox'umdan memnunum.
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 evt bencede guzel bıraz once ındırdım hemde turkce sgln :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Caglar35, 30 Ağustos 2005 19:32 tarihinde demiş ki:ve bütün kullanıcılar firefox da anlaştı. Saçma... Ne bu yasal anlaşma mı? lol O zaman bizler asiyiz.. Ahaha![signature][hline]MONO(b)LOG
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 1 senedir linuxumda çakılıp kendini onarmayan/kapatmayan, yani windows anlamıyla çakılan, ilk, tek, ve son program konqeurer'dır. isterlerse nobel ödülü versinler konqeurer'a karşı olan önyargımı kıramazlar.
Öne çıkan mesajlar