Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Sizce dostlarınız,sevgiliniz,aileniz sizin değerinizi biliyormu? Verdiğiniz sevgi,güven,desteğin karşılığını alabiliyormusunuz? Bu konuda haksızlığa uğradığınızı düşünüyormusunuz? Sevgi,güven,saygı tek taraflı olduğunda karşınızdaki insanı kaybetmemek için yapacağı küstahlıklara kötülüklere katlanırmısınız?Katlanmanızında tek sebebi beraber geçirdiğiniz zaman...sizce bu değişimi kabullenmemekmidir? Değişimi reddetmek aptallıkmıdır güçsüzlükmü? Ben kafayı yedimmi? Yemedimse ne kadar kaldı?[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Kopruden atlasak mi atlamasak mi ? içki mi içsek domuz mu yesek ? yazi mi yazsak siir mi okusak ?...[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Sen hemen bi doktora görün bence (Ciddiyim) Ps: Bi topicde bu kadar soru ile ilk defa karşılaştım maşallah[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar