Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 nerden/hangi dosyadan deiştirebilirim. [FC3] hatta varsa directoryleri bold yapmak, executable!ları italik yapmak, bilmemnelerin yanına yıldız koymak etc. gibi şanslarım varmı?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Not: aramaya inandım ama bulamadım. eer zaten açılmış bi konuysa herzaman olduğu gibi 10 kişi birden girişmesin. sakin olalım bir kişinin linki vermesi yeterli.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ~/.bashrc dosyasını vi ile aç. alias ls='ls -C -F --color=auto' yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 saolasın. senin böle bi topiin vardı sanki... şimdi hatırlar gibi oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben default renkleri istemiorum. kendi seçimlerimi kendim ayarlamak istiorum. üstte verdiğim örnek gibi: "executable ları italik yapmak" mesela [Bu mesaj Caglar35 tarafından 30 Ağustos 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 terminal'da kendin ayarliyabiliyosun. konsole'da bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar