Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Okul Aramasında Bu Kadarmı Dakik Olunur..

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar size ufak bi anımı anlatıcam sizinde böyle aramadan yırtma anılarınız varsa buyrun yazın :)..

Şimdi bigün lisedeyim son da..

Ders Sosyoloji burnum kanadı derste tuvalete yolladı hoca gittim geldiğimde herkez ayakta içeride 8 tane hoca var arama yapıyorlar...

Benim çantamda olanları sayıyorum..

4 Paket Sigara

2 Adet Çok Ayıp Cd (Valla Arkadaşa Vericektim O gun)

3 Tane Çakmak 1 Orjinal Zippo (Kafama Ediyim)

Herneyse içeri girdim hocaları gördüm ilk başta bişey yok çantanın yanına gittim bi an düşündüm gözlerim doldu korkudan Okul Geçmişim Bi anda gözümün önünden aktı geçti..

Neyse Ben Direk İşe koyuldum Çantanın Orta Gözünde Bi göz daha vardı gizli herşey oraya koydum bi anda koyuverdim baktım gelen giden yok ve en öndeyim...

Neyse Hoca geldi kitapların arasını karıştıdı her yere baktı o sırada çantayı aldı ve şöyle bi salladı içinde birşeyler sallandı çıngır çıngır etti müdür hocaya seslendi burda bi tane sigarası olan çocuk var die... Beni arıyan adamda geliyorum dedi ..

Dedi ve benim tek paket sigaram yere düştü.. Arkadaşım gördü ve botuyla çotak die üstüne bastı ezdi resmen saolsun...

Adam bi daha baktı ve gitti eğer yakalansaydım sigaralar ı bi kenara bırak o Cd ler Benim başımı yakardı hemde nasıl :) Hatırladıkça morelim bozuluyor off offf..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

Hacı öğrencisin sonuçta tatilde değil :)

Benim kız arkadaşımın sınıfta daha bi gün önce aldıgı 500 m luk mp3 player ı aldılar okula yarışma ödülü getirince ödüle karşılık mp3 player ı istedim :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu mudur? :D

yalan işler bu işler..sigaraya karşıyız hüleaan...ha cdler ne cdsiydi kimler oynuyordu belgesellerde :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.

[Bu mesaj Mandoo tarafından 30 Ağustos 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 30 Ağustos 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
ya klasik sporcu kartları vardı ilkokulda...
işte bizim okul felaketti kartlar konusunda , hemen herkes oynuyo yani , öyle.
işte arama olduydu , 100 kartımı üttülerdi. :/

abi benim bir kere 600 den fazla kartımı yırtmıştı hoca ya..ağlıcaktım olm ilkokulda ya :D paradan çok futbolcu kartı servetti olm :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Sosyal ağlarda paylaş

abi bi kere çekilişe gönderip bisiklet kazanıcam diye gaza gelmiştim..adi Merve adlı firma 02 numara basmamış..onun yerine 102 mi ne basmış..çakallar..tüm kartlar var elimde ama 02 yoktu..onları bir deftere yapıştırmıştım kendi çapımda albüm yapmıştım..ama geçenlerde aradım bulamadım :)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 30 Ağustos 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
ya klasik sporcu kartları vardı ilkokulda...
işte bizim okul felaketti kartlar konusunda , hemen herkes oynuyo yani , öyle.
işte arama olduydu , 100 kartımı üttülerdi. :/

bizim ilkokulda arama deilde hocalar basardı
binevi arama,adam ceplerimizze montlaara falan bakardı,

nedeni ise futbolcu kartları kumara alıştırıyomuş
neyse adam bulmasın die donumuza sokardık sonra onları kızlara verirdik onlarda oynarrdı. puahahaha işte biz çekirdekten yetişmeyiz puahaha
Sosyal ağlarda paylaş

bi olay daha anlatim...

şimdi biz lise 1'de Uludağ'a gittik okulca.millet de çantalara boca etmiş içkileri , en arkaya yerleşmişler filan biz de yerleştik arkalara.işte neyse Bursa'ya geldik , mola verdiğimizde kimse ayakta duramıyodu.sabaha karşı vardık , otobüsler boşaltıldı ve bütün çantalar arandı , sonuç felaketti... :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

HEAUHEUAHEAU sende mi vardın o gezide? abi müdür lafları süperdi ya..bazı arkadaşlarımız uludağda istenmeyen şeyler yaptılar..artık gezi mezi yok size vs. diye :D ılan sizin yüzünüzden askeri okul hariç bir yere gidemiyoruz ılaaaaan![signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Sosyal ağlarda paylaş

bizim sınıfdan bi çocukda tek dal sigara vardı, hocalar gelince saklayamadı aldı yedi sigarayı.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 30 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
Hacı öğrencisin sonuçta tatilde değil :)

Benim kız arkadaşımın sınıfta daha bi gün önce aldıgı 500 m luk mp3 player ı aldılar okula yarışma ödülü getirince ödüle karşılık mp3 player ı istedim :)

aha.. ben okula hergün ipod'la gittim. bi kere almaya çalışmadılar yiyosa çalışsaydılar eh[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...